Διοικητής Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου «Η αλήθεια για τους βηματοδότες»

13:48 30/12/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Λίγες ημέρες μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας Ελευθερία για έλλειψη βηματοδοτών στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας η διοίκηση του Ιδρύματος περνά στην αντεπίθεση και με ανακοίνωση της κάνει λόγος για παραπληροφόρηση και κακόβουλα σχόλια ενώ ξεκαθαρίζει πως «…σήμερα (30/12/2016) …στις αποθήκες του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, υπάρχουν τριάντα συνολικά βηματοδότες, οι είκοσι είναι τύπου DDDR και δέκα τύπου SSIR.
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:
«Σε απάντηση δημοσιεύματος και παραπολιτικών σχολίων τοπικής εφημερίδας της Λάρισας, σχετικά με την πρόσκαιρη έλλειψη βηματοδοτών

στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και ότι δήθεν «κανένας αρμόδιος δεν συγκινείται», η αλήθεια έχει ως εξής:
1ον Για τους ασθενείς που χρειάστηκαν βηματοδότη, από την διοίκηση του Νοσοκομείου έγιναν οι σχετικές παραγγελίες και καλύφθηκαν οι ανάγκες. Απόδειξη είναι ότι από την αρχή του έτους και μέχρι σήμερα έχουν τοποθετηθεί συνολικά 243 βηματοδότες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.
2ον Διοίκηση, ιατροί και στελέχη των διοικητικών υπηρεσιών του Πανεπιστημιακού, έχουν θέσει ψηλά την υγεία και την ασφάλεια όλων των ασθενών και το αποδεικνύουν αυτό στην πράξη, προσπερνώντας γραφειοκρατικά και άλλα προβλήματα τα οποία εξακολουθούν να υπάρχουν στο συγκεκριμένο θέμα. Απόδειξη είναι ότι σήμερα (30/12/2016) που δημοσιεύονται αρνητικά σχόλια, στις αποθήκες του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, υπάρχουν τριάντα (30) συνολικά βηματοδότες, οι είκοσι (20) είναι τύπου DDDR και δέκα (10) τύπου SSIR.
Κάποιοι σκόπιμα παραπληροφορούν, ωστόσο το γραφείο της διοίκησης των Νοσοκομείων Λάρισας είναι πάντα ανοιχτό στην ενημέρωση των δημοσιογράφων, το έχει αποδείξει στην πράξη.
Σε ότι αφορά κακόβουλα σχόλια εξυπηρετούν άλλες ανάγκες και συμφέροντα. Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας και ο κάθε πολίτης ας βγάλει τα συμπεράσματά του».

Keywords
Τυχαία Θέματα