Σεμινάριο στην Ζάκυνθο για επαγγελματίες του τουρισμού

14:37 23/1/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Άρχισε σήμερα (23/01/2018) και ολοκληρώνεται αύριο (24/01/2018) το σεμινάριο Advanced Communication, το οποίο θα πραγματοποιείται στο Πνευματικό Κέντρο από τις 10 το πρωί έως 6 το απόγευμα, αναφέρει το Γραφείο Τουρισμού του Δήμου Ζακύνθου.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, το σεμινάριο αυτό γίνεται στα πλαίσια υλοποίησης της στρατηγικής για την βελτίωση της ποιότητας του τουριστικού προϊόντος στο νησί μας.

Η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Ζακύνθου και το Γραφείο Τουρισμού του Δήμου, συνεχίζει να συντονίζει την διεξαγωγή εκπαιδευτικών προγραμμάτων

για επαγγελματίες τουρισμού του νησιού σε συνεργασία με το Ινστιτούτο επιμόρφωσης του ΣΕΤΕ και μέσα στο 2018, με στόχο την ενίσχυση της ποιότητας παροχής υπηρεσιών μέσω της εκπαίδευσης όλων των επαγγελματιών.

Στο νησί μας για τον σκοπό αυτό βρίσκονται οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικών προγραμμάτων του ΣΕΤΕ, Χριστίνα Καραπάνου και Γιώργος Κουτσοκώστας, τους οποίους καλωσόρισε η αρμόδια υπάλληλος του Γραφείου Τουρισμού του Δήμου Αθηνά Κάρδαρη.

Η πρωτοβουλία αυτή, η οποία ξεκίνησε στις αρχές του προηγούμενου έτους, με την διεξαγωγή του 1ου σεμιναρίου, με θέμα «Διαχείριση παραπόνων», συνεχίζει και κρίνεται εξαιρετικής σημασίας. Για αυτόν το λόγο έχει συμφωνηθεί μεταξύ του Δήμου και του ΣΕΤΕ να συνεχιστούν τα επιμορφωτικά σεμινάρια και το επόμενο διάστημα.

Τέλος, όπως επισημαίνεται, όποιοι δεν πρόλαβαν να δηλώσουν συμμετοχή στο συγκεκριμένο σεμινάριο, μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Τουρισμού του Δήμου στο τηλ. 26953-61315 (αρμόδια υπάλληλος Αθηνά Κάρδαρη) ή στο email: [email protected], προκειμένου να καταγράφονται τα στοιχεία τους και να λάβουν μέρος στο αμέσως επόμενο σεμινάριο ή εφόσον καλυφθεί ο απαιτούμενος αριθμός συμμετεχόντων να επαναληφθεί το ήδη υπάρχον σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα