Ο Θόδωρος Μαραγκός στη Στέγη Αλληλεγγύης των Ενεργών Πολιτών

13:47 23/1/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

«Δε θα σωπάσω»(2016) είναι ο τίτλος του δραματοποιημένου ντοκιμαντέρ, που θα προβληθεί την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου στις 7 μ.μ το απόγευμα, στη Στέγη Αλληλεγγύης των Ενεργών Πολιτών Λάρισας.
Δημιουργός του ντοκιμαντέρ είναι ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Θόδωρος Μαραγκός,[«Λάβετε θέσεις» (1973), «Από πού πάνε για τη χαβούζα» (1978), «Θανάση σφίξε κι άλλο το ζωνάρι» (1980), «Μάθε παιδί μου γράμματα»(1981), «Τι έχουν να δουν τα μάτια μου» (1984), «Ο δραπέτης του φεγγαριού»(1993), «Black μπεεε…»(2005), «Ισοβίτες» (2008), και άλλες πολλές ακόμα ταινίες,

ντοκιμαντέρ και τηλεοπτικές σειρές], ο οποίος και θα παραστεί στην εκδήλωση και θα συζητήσει με τους θεατές το θέμα που πραγματεύεται το ντοκιμαντέρ.

Λίγα λόγια για την ταινία «Δε θα σωπάσω»:
«Η Ελλάδα δέχεται μια τρομακτική επίθεση από τα αρπακτικά της Ευρωπαϊκής εξουσίας, τους διεθνείς τοκογλύφους. Ο Ελληνικός λαός, προδομένος και από την ηγεσία του, αιφνιδιάζεται. Προσπαθούν να ξεριζώσουν ακόμα και την καρδιά του. Ο Θόδωρος και ο Θόδωρος από τους Αγίους Θεοδώρους, μαζί με άλλους πέντε, βρίσκουν καταφύγιο σε ένα ξεχασμένο χώρο πολιτισμού, πάνω στο βουνό, δίπλα σε γκρεμό. Θα αυτοκτονήσουν ή θα επαναστατήσουν; Αποφασίζουν να κάνουν αντάρτικο πολιτισμού». (Από την περιγραφή που δημοσίευσε το Αθηνόραμα).

Keywords
Τυχαία Θέματα