Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ για την βοήθεια του συλλόγου γονέων και φίλων ανθρώπων με αυτισμό Μυτιλήνης (video)

15:06 15/12/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Η Συν-εξέλιξη και η Βιο- Αρώνια συνεργάζονται για να βοηθήσουν τους ανθρώπους με αυτισμό.

Η πανδημία έχει αλλάξει την καθημερινότητα όλων μας . Όμως οι  άνθρωποι με αυτισμό έχουν ακόμα μεγαλύτερες δυσκολίες στη διατάραξη της καθημερινότητάς τους και  στη διαχείρισή της. Γι’ αυτό η συνέχιση δράσεων για τους ανθρώπους αυτούς από τον σύλλογο  γονέων και φίλων ανθρώπων με αυτισμό Μυτιλήνης , η Συν-εξέλιξη, θεωρείται επιβεβλημένη.

Για να εξοικονομηθούν χρήματα για τις δράσεις αυτές,  η Συν-εξέλιξη

συνεργάζεται με το κτήμα Καριοφύλλη και προσφέρει την βιολογική μαρμελάδα Bio Aronia Lesvos , όπου ένα μέρος των χρημάτων από κάθε βαζάκι μαρμελάδα θα δοθεί στον σύλλογο. Δυνατότητες παράδοση σε όλη την Ελλάδα.

Ο ιδιοκτήτης της Φάρμας Γιώργος Καριοφύλλης έχει συνεργαστεί ξανά τόσο με την Συν-εξέλιξη όσο και με άλλους συλλόγους και σχολεία για κοινωνικούς σκοπούς και δε θα μπορούσε να αρνηθεί σε αυτή την πρόταση.

«Δίνουμε αγάπη στους συνανθρώπους μας, από απόσταση» λέει η Συν-εξέλιξη και μας καλεί να βοηθήσουμε.  Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Συν-εξέλιξης syn-exelixi.gr ή στη σελίδα στο Facebook @bioaronialesvos

The post Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ για την βοήθεια του συλλόγου γονέων και φίλων ανθρώπων με αυτισμό Μυτιλήνης (video) appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα