Χωρίς «κόλλα το» άφησε τον Καναδό πρωθυπουργό ο «μικρός πρίγκηπας» (video)

12:19 26/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Μέχρι και «υπεροψία- κληροδότημα της προγιαγιάς του», που υπήρξε αρχηγός του Καναδά, καταλογίζουν στον μόλις τριών ετών Τζωρτζ, Καναδοί που αποφάσισαν να συμπαρασταθούν στον πρωθυπουργό τους. «Η καρδιά μου έσπασε 15 φορές για τον Τριντό» , έγραψε στο Twitter Καναδός χρήστης.

Prince George declines to high-five Justin Trudeau, makes international news. pic.twitter.com/fuoUwQnvYX

National Post (@nationalpost) September 25, 2016

Η «άβολη σκηνή» στον τερματικό σταθμό του αεροδρομίου της Οτάβας έγινε κατά την υποδοχή του ζεύγους Ουίλιαμ-Κέιτ Μίντλετον, που έφθασαν μαζί με τα παιδιά τους Τζωρτζ και Σάρλοτ από τη Βρετανία, για επίσκεψη διάρκειας μιας εβδομάδας στον Καναδά.

Αν και ο Καναδός πρωθυπουργός έσκυψε για να βρεθεί στο ύψος του τρίχρονου αγοριού, ο Τζωρτζ δεν ανταποκρίθηκε ούτε στη χειρονομία «κόλλα το», ούτε και στην δεύτερη προσπάθεια του Τζάστιν Τριντό, να ανταλλάξει μαζί του «επίσημη» χειραψία.

Ο «μικρός Γεώργιος» δεν έδωσε το χέρι του ούτε στον Μπαράκ Ομπάμα, κατά την επίσκεψή του στη Βρετανία τον Απρίλιο, όταν επετράπη στον τρίχρονο να χαιρετίσει τον Αμερικανό πρόεδρο φορώντας τις πιτζάμες του και μια ρόμπα προτού πάει για ύπνο, υπενθυμίζουν αμερικανικά δημοσιεύματα.

ΠΗΓΗ:Reuters

Keywords
Τυχαία Θέματα