Πολλά προβλήματα στην ΑΕΛ μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού

11:26 26/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Η νίκη επί του Ολυμπιακού έχει σκορπίσει ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων της ΑΕΛ και έχει ανεβάσει κατακόρυφα την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών. Ωστόσο, ο Άγγελος Αναστασιάδης κρατάει χαμηλούς τόνους και το ίδιο προσπάθησε να περάσει και στους ποδοσφαιριστές, τονίζοντας ότι «για να έχει σημασία αυτή η νίκη θα πρέπει να κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι. Οι μεγάλες ομάδες έτσι φτιάχνονται».


Η αλήθεια είναι

ότι η επόμενη μέρα βρήκε την ΑΕΛ να μετράει πολλά προβλήματα από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Χαρακτηριστικά είναι τα όσα δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΛ Άγγελος Αναστασιάδης όταν ρωτήθηκε σχετικά:
«Έχουμε πολλά προβλήματα. Έχουμε πολλούς τραυματίες. Τα παιδιά μου δεν γνωρίζουν πως να βάζουν τα σώματα τους, αλλά θα μάθουν. Ο Ξενοδόχοφ χτύπησε σε μία φάση, αφήστε δε μου αρέσει να μιλάω, τα προσπερνάω».
Ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ Γεννάδιος Ξενοδόχοφ τραυματίστηκε στον ώμο λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου ένα μήνα. Επίσης με κάταγμα στο ρινικό οστό αγωνιζόταν ο Φατιόν ενώ σήμερα θα φανούν και ποιοι άλλοι ποδοσφαιριστές αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα