Ξεκίνησε η Πρωτοβουλία JoinForces του StartUpGreece της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας

Ξεκίνησε η Πρωτοβουλία JoinForces του StartUpGreece της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού.

Η έναρξη της, πραγματοποιήθηκε κατά την 81η ΔΕΘ 2016 με στόχο να δώσει την ευκαιρία σε μεγάλες επιχειρήσεις να προσφέρουν ως χορηγοί σημαντική βοήθεια σε δυνητικούς και νέους δυναμικούς Start-up επιχειρηματίες, για να αναπτύξουν τις ιδέες και τις επιχειρήσεις τους.

Στην Πρωτοβουλία JoinForces
του StartUpGreece συμμετέχουν αρχικά επτά μεγάλες επιχειρήσεις-Οργανισμοί, που σε πρώτη φάση θα στηρίξουν πάνω από 100 δυνητικούς και νέους δυναμικούς Start-Up επιχειρηματίες.

Οι χορηγοί θα παρέχουν σημαντικές υπηρεσίες συμβουλευτικής - καθοδήγησης και άλλες παροχές, μοιράζοντας την πολύτιμη εμπειρία τους και αναβαθμίζοντας το σύνολο του ελληνικού επιχειρηματικού οικοσυστήματος.
Να σημειωθεί, ότι στην Πρωτοβουλία προστίθενται συνεχώς νέες εταιρείες, όπως η Businesswith, η Masterphone, η ALERTit, η Redcall, η Redware, η IP Consultants, η Stellar Light.

Η Υφυπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού κα Θεοδώρα Τζάκρη, ευχαριστεί θερμά τις συμμετέχουσες εταιρείες για τη συνεισφορά τους σε αυτή τη σημαντική Πρωτοβουλία και απευθύνει κάλεσμα σε δυνητικούς και νέους Start-Up επιχειρηματίες να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τις χορηγίες.

Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφτείτε το startupgreece.gov.gr

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα