Χάνια Πηλίου: Ανοίγει αύριο τις πύλες του το Χιονοδρομικό Κέντρο

11:10 2/12/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Τις πύλες του ανοίγει αύριο Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016, το Χιονοδρομικό Κέντρο στα Χάνια Πηλίου και θα είναι διαθέσιμο σε όλους τους κατοίκους της Μαγνησίας και τους επισκέπτες που επιθυμούν να κάνουν το αγαπημένο τους χειμερινό άθλημα, το σκι, ή απλά να θαυμάσουν το φυσικό τοπίο, να κάνουν την βόλτα τους και να παίξουν με το χιόνι. Το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου, ένα από τα ομορφότερα χιονοδρομικά κέντρα της Ελλάδας με θέα σε δύο θάλασσες, Αιγαίο

και Παγασητικό, έχει ντυθεί στα λευκά και περιμένει μικρούς και μεγάλους καθημερινά από τις 9 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων, στο πλαίσιο της φετινής συντήρησης του Χιονοδρομικού, προϋπολογισμού 60.000€, πραγματοποίησε συντήρηση αναβατήρων, εγκατάσταση νέου ηλεκτρικού πίνακα, για την αυτόματη μεταγωγή της τροφοδοσίας των αναβατήρων Π1 και Π2 από το ρεύμα της ΔΕΗ στο ρεύμα της Ηλεκτρογεννήτριας, σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, αποκατάσταση δικτύου ηλεκτροφωτισμού πιστών, για νυχτερινή χιονοδρομία. Παράλληλα πραγματοποίησε ασφαλτικές εργασίες σε όλο το εύρος του Πηλίου και διαμόρφωση πιστών.

Το τηλέφωνο επικοινωνίας με το Χιονοδρομικό Κέντρο είναι το 2428089021.

Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη, ανέφερε: «Το Χιονοδρομικό Κέντρο είναι καθ’όλα έτοιμο να λειτουργήσει, μετά και την προχθεσινή χιονόπτωση. Ως Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων έγκαιρα έχουμε ολοκληρώσει όλα τα προαπαιτούμενα για να λειτουργήσει απρόσκοπτα και με ασφάλεια το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου καθιστώντας το ασφαλές και πόλο έλξης για τους λάτρεις του βουνού και του σκι, αλλά και έρεισμα τουρισμού που ενδυναμώνει ποικιλοτρόπως την περιοχή».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χάνια Πηλίου, Ανοίγει, Χιονοδρομικό Κέντρο,chania piliou, anoigei, chionodromiko kentro