Ο κατασκευαστής μουσικών οργάνων J. Prapas στο ΤΕΙ Τεχνολογίας Ξύλου κ Επίπλου Καρδίτσας

10:47 2/12/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Το Τμήμα Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ξύλου και Επίπλου του ΤΕΙ Θεσσαλίας με μεγάλη χαρά υποδέχεται τον φημισμένο κατασκευαστή μουσικών οργάνων Johnny Prapas από την Olympus Custom Guitars, την Τετάρτη, στις 12 το μεσημέρι, στο αμφιθέατρο του τμήματος, στην Καρδίτσα. Θα παρουσιάσει το έργο του και τις δραστηριότητές του σε όλους τους καθηγητές και

τους φοιτητές του τμήματος, στους πολίτες και στο μουσικό κόσμο της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας. Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή στο κοινό.

Η Olympus Custom Guitars από την Πιερία αντιπροσωπεύει τη γνήσια ελληνική επιχείρηση της καινοτομίας και της εξωστρέφειας, των ανθρώπων που αξιοποιούν μέγιστα τον πλούτο της εύφορης ελληνικής γης. Είναι οι κιθάρες που ξεκινώντας από το εξαίσιο βουνό του Ολύμπου, ταξιδεύουν σε ολόκληρο τον κόσμο, ώστε να συναντήσουν πολύ σπουδαίους μουσικούς που τις επιλέγουν: Richie Sambora, Orianthi, Eric Gales, Lance Lopez, Arlen Roth, Aynsley Lister, Howard Glazer, Doug Seven, Victor Wooten, Fabrizio Grossi. Χρειάζεται να κατασκευαστούν με το χέρι, μουσικά όργανα εξαιρετικής ποιότητας που να συνδυάζουν την εμπειρία και την τεχνογνωσία, μαζί με όλες τις δυνατότητες που προσφέρει η εγχώρια ξυλεία της ελιάς, της καρυδιάς, του σφενδαμιού, του πλατανιού, της λεύκας κ.α. Αρκεί μονάχα να ακολουθήσουμε τον κανόνα: 100% χειροποίητες ηλεκτρικές κιθάρες και μπάσα, φτιαγμένα από την αρχή με το μεράκι αυτών που αγαπούν πραγματικά τη δουλειά τους.

Keywords
Αναζητήσεις
ρεντινα καρδιτσας
Τυχαία Θέματα