Μπήκαν στο χωράφι και τους πυροβόλησε

11:04 6/8/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Σήμερα απολογείται ο 47χρονος ιδιοκτήτης του περιβολιού, ο οποίος τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου πυροβόλησε κατά αγροτικού αυτοκινήτου που βρέθηκε μέσα στο χωράφι του με καλλιέργεια καρπουζιών στις Βούτες και τραυμάτισε δύο 17χρονους συγχωριανούς του, που επέβαιναν σ’ αυτό, τον ένα μάλιστα σοβαρά στο μάτι.

Οι νεαροί μετά το περιστατικό επέστρεψαν στο χωριό τους και από εκεί ο σοβαρότερα τραυματίας μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο, με τους γιατρούς να προσπαθούν να σώσουν το μάτι του. Η αστυνομία εντόπισε αίμα στη θέση του συνοδηγού και έτσι βρέθηκε και ο δεύτερος νεαρός,

που είχε τραυματιστεί ελαφρότερα και μεταφέρθηκε και αυτός στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με όσα κατέθεσε στις αστυνομικές αρχές ο 47χρονος, είχε δεχτεί τις προηγούμενες ημέρες «επίσκεψη» αγνώστων οι οποίοι του έκλεψαν καρπούζια από το μποστάνι του και έτσι αποφάσισε να το φυλάξει. Σύμφωνα με τον ίδιο οι νεαροί με το αγροτικό 4Χ4 αυτοκίνητο μπήκαν μέσα στο χωράφι και άρχισαν να του καταστρέφουν την καλλιέργεια καρπουζιών οδηγώντας μέσα σε αυτό. Πυροβόλησε- όπως είπε- με το κυνηγετικό όπλο στον αέρα και μόλις ο οδηγός κινήθηκε προς το μέρος του πυροβόλησε και προς το αυτοκίνητο φοβούμενος για τη ζωή του.
Ο εισαγγελέας Ηρακλείου άσκησε δίωξη σε βάρος του δράστη της επίθεσης, για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα