Άργος Ορεστικό Καστοριάς : Εγγραφές στο τμήμα προσχολικής αγωγής του Δήμου

11:28 14/5/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Από  τις  15  έως  τις  30 Μαϊου,  θα υποβάλλονται οι αιτήσεις για τις εγγραφές των παιδιών στο Τμήμα Προσχολικής Αγωγής-παιδικοί σταθμοί  του   Δήμου Άργους Ορεστικού  Καστοριάς.

Δικαίωμα εγγραφής έχουν όλα τα παιδιά, ηλικίας από 2,5 ετών μέχρι την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση , στο  Νηπιαγωγείο. Ο υπολογισμός της ηλικίας θα  γίνεται με βάση το μήνα Σεπτέμβριο, δηλαδή  πρέπει να συμπληρώνονται τα 2,5 έτη (2 χρόνια και 6 μήνες) μεταξύ 1  Σεπτεμβρίου   έως  30  Σεπτεμβρίου.

Στην ιστοσελίδα του Δήμου

Άργους Ορεστικού www.argosorestiko.gr  μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να  βρουν  τα απαιτούμενα προς εγγραφή αρχεία, ενώ  αρχικά , οι αιτήσεις μόνο,  θα  αποστέλλονται στο e-mail: [email protected], αφού γίνει λήψη του σχετικού συνημμένου αρχείου και συμπλήρωσή του.

Όποιος από τους γονείς αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον ηλεκτρονικό τρόπο εγγραφής, μπορεί να στέλνει μήνυμα στο παραπάνω e-mail ή να καλεί στο τηλέφωνο 2467043070 (τις ώρες 10:00 με 11:00), ώστε να οριστεί κάποια ώρα συνεργασίας και να βοηθηθεί.

ΕΡΤ  ΚΟΖΑΝΗΣ-ΣΥΝΤΑΞΗ: Αντώνης  Μαυρίδης 

 

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα