Ιωάννινα: Τηλεδιάσκεψη για εστίαση από ΣΥΡΙΖΑ

10:14 14/5/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Η αναγκαιότητα να στηριχτούν οι επιχειρήσεις εστίασης και οι εργαζόμενοι, αναδείχτηκε στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποίησε στα Ιωάννινα ο ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία εκτός από στελέχη του, συμμετείχαν ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργος Καβαθάς, ο πρόεδρος και μέλη του Σωματείου Καφέ-μπαρ Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων.
Για αφανισμό

των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων αν δεν υπάρξουν μέτρα προστασίας και ενίσχυσης, έκανε λόγο ο κύριος Καβαθάς, ο οποίος ζήτησε στήριξη και από τους Δήμους.
Η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων, Μερόπη Τζούφη, ανέφερε πως «η κυβέρνηση οφείλει να αποφασίσει άμεσα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που απαιτούνται ώστε να επαναλειτουργήσουν οι επιχειρήσεις», ενώ από την πλευρά της η τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Παπανάτσιου, υπογράμμισε την ανάγκη να αξιοποιηθούν τα Ευρωπαϊκά κονδύλια.

Στην σημασία της στενής συνεργασίας ανάμεσα σε παραγωγικούς φορείς, πρωτογενή τομέα, τουριστικό κλάδο, τοπική αυτοδιοίκηση και φορείς του κράτους για διατήρηση του κύκλου εργασιών, αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Σωματείου «Παμβώτις», Χρήστος Τάτσης.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ιωάννινα, Τηλεδιάσκεψη, ΣΥΡΙΖΑ,ioannina, tilediaskepsi, syriza