Αργολίδα: Πειθαρχία στα μέτρα , περιορισμένη η κίνηση

15:00 26/3/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Στους ίδιους ρυθμούς κινείται και σήμερα η Αργολίδα.

Μια μέρα μετά την « βουβή» επέτειο της 25ης Μαρτίου η εικόνα στις δυο μεγάλες πόλεις του νομού , Ναύπλιο και Άργος παραμένει η ίδια.

Ελάχιστος κόσμος κινείται στους δρόμους και μια μικρή. .ουρά αναμονής παρατηρήθηκε το πρωί σε Τράπεζες και ΕΛΤΑ λόγω καταβολής συντάξεων η άλλων

συναλλαγών.

Στα καταστήματα τροφοδοσίας η κίνηση είναι ελεγχόμενη , χωρίς. .ουρές , υπάρχει επάρκεια αγαθών , όπως άλλωστε και στα φαρμακεία του νομού.

Το ΚΤΕΛ Αργολίδας έχει μειώσει στα δυο τα δρομολόγια από και προς Αθήνα ενώ μειωμένα είναι και στην βασική γραμμή Άργος – Ναύπλιο και αντίστροφα.

Η προσέλευση των πολιτών σε δήμους , υπηρεσίες κλπ είναι μειωμένη αισθητά, βάσει οδηγιών ,ενώ ελάχιστη είναι η κίνηση και για τα ταξί της περιοχής.

Η Ελληνική Αστυνομία και το Λιμενικό Σώμα ( στις παραλιακές ζώνες) διενεργούν ελέγχους και όπως διαπιστώνεται η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών ,όταν εξέρχονται από το σπίτι, είναι εφοδιασμένοι με τη σχετική βεβαίωση, έντυπη η ηλεκτρονική.

Οι κάτοικοι της Αργολίδας τηρούν και τις εντολές για να μην προσέρχονται χωρίς σοβαρό λόγο στα νοσοκομεία ενώ οι τακτικές αιμοδοσίες διενεργούνται στην αίθουσα «Μέγας Αλέξανδρος» του Άργους .

Την λήψη εκτάκτων μέτρων στήριξης ζήτησε χθες ο Αγροκτηνοτροφικός Σύλλογος Αργολίδας.

Φωτο: Γιάννης Γαλανόπουλος

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα