Αποκλεισμένη η Εθνική στον κόμβο της Νίκαιας

16:16 13/2/2014 - Πηγή: ΕΡΤ
Εκατοντάδες αγρότες ανταποκρίθηκαν για ακόμη μία φορά στην πρόσκληση των αγροτών του μπλόκου της Νίκαιας και συμμετέχουν σε παλλαϊκό συλλαλητήριο στον κόμβο της Νίκαιας, έχοντας αποκλείσει αυτή τη στιγμή, πεζή, την Εθνική Οδό.

Μεταξύ των αγροτών επικρατεί απογοήτευση καθώς ενημερώθηκαν ότι η συνάντηση των εκπροσώπων τους στην Αθήνα με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα απέβη άκαρπη
και, όπως είπαν χαρακτηριστικά, το αποτέλεσμα είναι "μηδέν σε όλα". Η "απάντηση", ανέφεραν, θα δοθεί από το σημερινό συλλαλητήριο, με το συμβολικό αποκλεισμό της εθνικής οδού επί δύο ώρες.

Αντιθέτως έληξε η κινητοποίηση αγροτών στην εθνική οδό Πατρών- Κορίνθου, στο ύψος των διοδίων του Ρίου. Οι αγρότες από τα μπλόκα της Κάτω Αχαΐας και του Σταυροδρομίου, άνοιξαν για περισσότερο από μία ώρα τα διόδια, με αποτέλεσμα να περνούν ελεύθερα τα αυτοκίνητα, ενώ στη συνέχεια αποχώρησαν και επανήλθε κανονικά η λειτουργία των διοδίων. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αγρότες θα παραμείνουν στα δύο μπλόκα.

Εξάλλου, κλειστές θα παραμείνουν την ερχόμενη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου οι υπηρεσίες στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Η απόφαση ελήφθη κατά τη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στον περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Άρη Γιαννακίδη και σε αντιπροσωπεία αγροτών και αφορά όλες τις υπηρεσίες της περιφέρειας στις πρωτεύουσες και των πέντε νομών: Έβρου, Ροδόπης, Ξάνθης, Δράμας, Καβάλας.
Keywords
Τυχαία Θέματα