«Απίθανα ταξίδια με τρένο» στην ΕΡΤ3

01:04 4/6/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Την Ελβετία επισκέπτεται ο Philippe Gougler στο νέο επεισόδιο του όγδοου κύκλου της σειράς ντοκιμαντέρ «Απίθανα ταξίδια με τρένο» (Amazing Train Journeys), που μεταδίδεται από την ΕΡΤ3, την Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020 και ώρα 13:00.

(8ος κύκλος). Σειρά ντοκιμαντέρ παραγωγής Γαλλίας 2018, που θα ολοκληρωθεί σε πέντε ωριαία επεισόδια.

Συνάντηση ανθρώπων κατά μήκος των διαδρομών και ανακάλυψη νέων ονείρων, αυτό είναι το DNA

αυτής της επιτυχημένης σειράς, η οποία ανανεώνεται συνεχώς. Επιλέγοντας το τρένο ως μέσο ταξιδιού, επιλέγουμε  να ανακαλύψουμε, να ονειρευτούμε… και να συναντήσουμε άτομα από όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης.

Ο Philippe Gougler, ο μάρτυρας-ταξιδιώτης μας, είναι πεπεισμένος ότι χωρίς την ανθρώπινη συνάντηση δεν υπάρχει ταξίδι. Σε κάθε χώρα, σε κάθε περιοχή, σε κάθε πόλη, το τρένο είναι το ιδανικό μέρος για να μοιραστούμε τις εμπειρίες της ζωής των απλών αλλά μοναδικών επιβατών.

(8ος κύκλος). Επεισόδιο 5: ΕΛΒΕΤΙΑ [SWITZERLAND]

Η εκπομπή μάς ταξιδεύει στη χειμερινή Ελβετία! Τρένα γαστρονομίας και γιόγκα στο χιόνι, ενώ η Bernina Express ταξιδεύει τον Φιλίπ Γκουγκλέ στα σύνορα Ελβετίας-Ιταλίας! Επισκέπτεται το Σεν Μόριτζ, γνωρίζει έναν ιδιαίτερο ωρολογοποιό, ανεβαίνει στον ψηλότερο σταθμό της Ευρώπης, σε υψόμετρο 3.454 μέτρων και καταλήγει στη Λωζάνη όπου κάνει μία βόλτα στην παράδοση!

Η σειρά μεταδίδεται και στις 20:00

www.ert.gr

Keywords
Αναζητήσεις
απιθανα ταξιδια με τρενο ελβετια
Τυχαία Θέματα