Αντιδράσεις κομμάτων για την παραίτηση του Ν. Κοτζιά (video)

17:49 17/10/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Την παραίτηση του Νίκου Κοτζιά σχολίασαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης. O πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ανέφερε, από τις Βρυξέλλες, σχετικά με την παραίτηση του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, ότι ο πρωθυπουργός απέπεμψε τον θερμότερο υποστηρικτή της συμφωνίας των Πρεσπών και ταυτόχρονα κράτησε στην κυβέρνηση τον κ. Καμμένο. H πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά σε δηλώσεις της επισημαίνει

ότι «η παραίτηση Κοτζιά επιβεβαιώνει την κρίση που σοβεί στον κυβερνητικό συναιτερισμό. Χέρι-χέρι με τον κ. Καμμένο πάνε στον γκρεμό!» Το ΚΚΕ τονίζει ότι η παραίτηση του υπουργού Εξωτερικών δεν αποτελεί μόνο απόδειξη ότι για τον κ. Τσίπρα ισχύει το «νυν υπέρ πάντων ο Καμμένος», αλλά πιθανότατα αναδεικνύει και τις επιμέρους επιδιώξεις και αντιθέσεις για το πώς η κυβέρνηση θα υπηρετήσει καλύτερα τα αμερικανοΝΑΤΟϊκά σχέδια στην περιοχή. «Ανάμεσα σε Κοτζιά-Καμμένο, ο κ.Τσίπρας διάλεξε τον Καμμένο», σχολίασε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

O πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ανέφερε, από τις Βρυξέλλες, σχετικά με την παραίτηση του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, ότι ο πρωθυπουργός απέπεμψε τον θερμότερο υποστηρικτή της συμφωνίας των Πρεσπών και ταυτόχρονα κράτησε στην κυβέρνηση τον κ. Καμμένο.

Keywords
Τυχαία Θέματα