Αλ. Τσίπρας: Πολλαπλά τα μηνύματα της απόφασής μου να αναλάβω το ΥΠΕΞ (video)

16:32 17/10/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Αποδεκτή έκανε ο Πρωθυπουργός την παραίτηση του Νίκου Κοτζιά και αναλαμβάνει ο ίδιος το υπουργείο Εξωτερικών, για να συνδράμει με όλες του τις δυνάμεις στην επιτυχή ολοκλήρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών. Ο Αλέξης Τσίπρας ευχαρίστησε τον κ. Κοτζιά για την προσφορά του στην κυβέρνηση και τη χώρα τα τελευταία 3,5 χρόνια.

Ν. Κοτζιάς: Έκανα τις επιλογές μου

Με ανάρτηση στον προσωπικό

λογαριασμό του στο twitter, ο παραιτηθείς υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, μετά την ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου ότι έγινε αποδεκτή η παραίτησή του, δίνει τη δική του απάντηση.

«Έρχεται η στιγμή, λέει ο ποιητής, να αποφασίσεις με ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις. Ο πρωθυπουργός και σειρά υπουργών έκαναν στο χθεσινό υπουργικό συμβούλιο τις επιλογές τους και εγώ κατόπιν τις δικές μου. Είναι καλό να θυμούνται, όμως, τον στίχο: βαθιά να με θάψουν θέλησαν, ξέχασαν ότι είμαι σπόρος».

Έρχεται η στιγμή, λέει ο ποιητής, να αποφασίσεις με ποιούς θα πας και ποιούς θα αφήσεις. Ο ΠΘ και σειρά Υπουργών έκαναν στο χθεσινό ΥΣ τις επιλογές τους και εγώ κατοπιν τις δικές μου. Είναι καλό να θυμούνται, όμως, τον στίχο: βαθιά να με θάψουν θέλησαν, ξέχασαν οτι είμαι σπόρος

Nikos Kotzias (@NikosKotzias) October 17, 2018

Το χρονικό της παραίτησης του Ν. Κοτζιά

Keywords
Τυχαία Θέματα