Αν.Μακεδονία: Επίσκεψη της Φώφης Γεννηματά

13:13 13/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Στους νομούς Καβάλας και Δράμας θα βρεθεί την Τετάρτη, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, στο πλαίσιο περιοδεία της σε όλη την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

Συγκεκριμένα, η κ.Γεννηματά θα επισκεφθεί τον συνεταιρισμό επεξεργασίας ροδιού στον Άγιο Αθανάσιο Δράμας στις 6 το απόγευμα της Τετάρτης και στις 7 θα βρεθεί στην Ελευθερούπολη Παγγαίου, όπου και θα παρουσιάσει τις θέσεις του κόμματός της για την αγροτική πολιτική στο «Αμφιθέατρο Δημοκρατίας» του δήμου.

Το πρόγραμμα

στη Θράκη
Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα φθάσει στην Αλεξανδρούπολη στις 12 αύριο (Τρίτη) το μεσημέρι και θα επισκεφθεί το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου. Στη συνέχεια θα έχει συνάντηση με νέους σε καφετέρια του Σουφλίου. Στις 7 το απόγευμα θα επισκεφθεί το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης στην Κομοτηνή και θα έχει ευρεία σύσκεψη με στελέχη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης την Περιφέρειας Α.Μ.-Θ.
Την Τετάρτη (15 Ιουνίου) στις 12 το μεσημέρι η κ. Γεννηματά θα επισκεφθεί τον δήμο Μύκης στην Ξάνθη και στη 1 το μεσημέρι θα συμμετέχει σε σύσκεψη με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων στην αίθουσα του περιφερειακού συμβουλίου της Ξάνθης.
Keywords
Τυχαία Θέματα