Καβάλα: Προ των πυλών το Air Sea Show

12:48 13/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ολοκληρώθηκε ουσιαστικά η προετοιμασία του Air Sea Show που θα διαρκέσει από 24 – 26 Ιουνίου και θα ξεκινήσει πανηγυρικά από την Θάσο στις 24 Ιουνίου με την προσγείωση ενός διπλάνου τύπου Α` Παγκοσμίου πολέμου στο παλιό αεροδρόμιο του Πρίνου.

Το επόμενο διήμερο θα υπάρξουν αεροπορικές επιδείξεις από διάφορες χώρες αλλά και θαλάσσιες επιδείξεις στο λιμάνι της Καβάλας. Όπως έγινε γνωστό κατά την διάρκεια συνέντευξης

τύπου από τον Οργανωτικό Διευθυντής της διοργάνωσης κ. Παναγιώτης Γεωργιάδης, η διοργάνωση θα παρακολουθείται διαδικτυακά από 141 χώρες, την στηρίζουν 80 εθελοντές και ο Δήμος Καβάλας μαζί με την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας. Ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε το Air Sea Show ως ένα σπάνιο λουλούδι διάρκειας 3 ημερών το οποίο όσοι προλάβουν θα το μυρίσουν. Η δήμαρχος Καβάλας κ. Τσανάκα εξέφρασε την υπερηφάνεια της που έφεραν σε πέρας την όλη διοργάνωση ενώ ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Μαρκόπουλος χαρακτήρισε την διοργάνωση μία μοναδικότητα σε όλη την Ελλάδα, ανοιχτή στο κοινό να την παρακολουθήσει και να την προβάλλει για να φτάσει παντού.

Keywords
Τυχαία Θέματα