Σοκάρει η ομολογία του 14χρονου δράστη – Αυτή είναι η φράση που τον οδήγησε στο έγκλημα

Σοκάρουν το πανελλήνιο οι νέες αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, από τη στυγερή δολοφονία του 14χρονου στη Θεσσαλονίκη.

«Ο πατέρας σου δεν είναι άξιος για να πάρει μεγαλύτερο και καλύτερο τρακτέρ». Αυτή είναι σύμφωνα με τις πληροφορίες η φράση που εξόργισε και όπλισε το χέρι του 14χρονου εναντίον του συνομήλικου του, στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης.

Ο

14χρονος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς, ότι τα παιδιά στο σχολείο τον πείραζαν λόγω προβλήματος που αντιμετώπιζε στην ομιλία του και λόγω των παραπανίσιων κιλών που είχε και δεν μπορούσε να τρέξει.

Ακόμα, ο ανήλικος δράστης είπε ότι δεν είχε σχεδιάσει τη δολοφονία ενώ περιέγραψε πως το θύμα στη διαδρομή που έκαναν μαζί το μοιραίο βράδυ δεν σταματούσε να τον υποτιμά.

Ο πατέρας του δράστη βρήκε το άψυχο κορμί του θύματος

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο πατέρας του δράστης ήταν αυτός που ανακάλυψε το πτώμα του 14χρονου σε ένα χωράφι, δίπλα στο κλειστό γυμναστήριο του χωριού.

«Τα δύο παιδιά ήταν φίλοι»

«Τα παιδιά ήταν φίλοι», δήλωσε ένας φίλος των δύο οικογενειών, στο MEGA.

«Οι δύο οικογένειες μεταξύ τους είναι φίλοι, είναι άνθρωποι που μεγάλωσαν μαζί. Το τι έχει μεσολαβήσει, για να φτάσει αυτό το παιδί σε αυτό το έγκλημα, κανείς δεν μπορεί να το απαντήσει», πρόσθεσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα