Αιτήσεις για προσλήψεις επικουρικών γιατρών μόνο ταχυδρομικά

08:51 19/3/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Η διοίκηση της Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης ενημερώνει ότι στο εξής οι αιτήσεις εγγραφής στον κατάλογο επικουρικών ιατρών θα αποστέλλονται μέσω ταχυδρομείου ή υπηρεσίας ταχυμεταφοράς, στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού 7ης ΥΠΕ Κρήτης, στο 3ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Ηρακλείου- Μοιρών, Εσταυρωμένος Ηράκλειο Κρήτης,

με τη σημείωση: «Για την εγγραφή στον κατάλογο επικουρικών ιατρών».

Οι ιατροί για την αναζήτηση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, τα οποία οφείλουν να καταθέσουν μαζί με την αίτηση εγγραφής τους στον κατάλογο, μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της 7ης Υ.Πε. Κρήτης – Δικαιολογητικά.

Επισημαίνεται ότι οι υπεύθυνες δηλώσεις καθώς και η αίτηση του ενδιαφερόμενου ιατρού, θα πρέπει να φέρουν πρωτότυπο το γνήσιο της υπογραφής, το οποίο πραγματοποιείται στα Κ.Ε.Π.

Επίσης οι ιατροί υπηρεσίας υπαίθρου που είναι υποψήφιοι προς διορισμό σε Κέντρα Υγείας και Περιφερειακά Ιατρεία αρμοδιότητας 7ης Υ.Πε. Κρήτης, παρακαλούνται να αποστέλλουν τα δικαιολογητικά διορισμού τους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στη διεύθυνση: [email protected].

Μετά τον απαραίτητο έλεγχο των δικαιολογητικών, οι ιατροί θα ειδοποιούνται προκειμένου να αναλάβουν καθήκοντα στην υπηρεσία διορισμού τους.

Στο μεταξύ αναρτήθηκαν χθες βράδυ στην ιστοσελίδα της Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, οι πίνακες με την κατάταξη των ενδιαφερομένων που υπέβαλαν αίτηση το 2020, για το λοιπό επικουρικό προσωπικό, πλην ιατρών. Η κατάταξη έχει γίνει ανά φορέα, κλάδο, σειρά προτίμησης και σύνολο μορίων των ενδιαφερομένων.

Ενστάσεις μπορούν να υποβάλλονται στον ΑΣΕΠ από αύριο και εντός 15 ημερών.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα