Αιματηρή συμπλοκή αλλοδαπών στη Νέα Μανωλάδα

19:22 10/5/2013 - Πηγή: ΕΡΤ
Αιματηρό επεισόδιο μεταξύ εργατών από το Μπαγκλαντές σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στη Νέα Μανωλάδα. Δύο εργάτες φράουλας τραυματίστηκαν από μαχαίρι κατά τη διάρκεια συμπλοκής με ομοεθνή τους επιστάτη, από τον οποίο ζητούσαν δεδουλευμένα μεροκάματα, ύψους 12.000 ευρώ. Ο δράστης και ακόμη ένας αλλοδαπός συνελήφθησαν ενώ τα θύματα νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.Τόλμησαν να ζητήσουν τα μεροκάματά τους από τον ομοεθνή τους, ο οποίος τα είχε παραλάβει εδώ και μέρες από τον εργοδότη τους και κατέληξαν μαχαιρωμένοι
στο νοσοκομείο. Η συμπλοκή έγινε στη Νέα Μανωλάδα και θύματα είναι δυο υπήκοοι Μπαγκλαντές, εργάτες στις καλλιέργειες φράουλας.

Για την επίθεση η αστυνομία συνέλαβε έναν 33χρονο ο οποίος μαχαίρωσε τους δυο εργάτες, τους οποίους είχαν ακινητοποιήσει μέσα στο παράπηγμα που έμεναν, άλλοι 3 συνεργοί του. Όπως έγινε γνωστό, ο 33χρονος επικεφαλής της ομάδας των εργατών κατακρατούσε το ποσό των 12.000 ευρώ, που ήταν δεδουλευμένα συμπατριωτών του. Συμπλοκές με την ίδια αιτία , είχαν γίνει και παλαιότερα.
Να βρούμε τρόπο να πληρώνονται απ ευθείας μέσω τραπεζικής κάρτας, γίνεται προσπάθεια να λυθούν θέματα εκμετάλλευσης. Υπάρχει μαφία; Δεν μπορώ να το πω αυτό, αλλά δεν αποκλείεται να υπάρχει σε κάποιες περιπτώσεις, δηλώνει ο δήμαρχος Ανδραβίδας –Κυλλήνης Δ. Αρβανίτης.
Εκτός από τον επικεφαλή των εργατών συνελήφθη ένας 25χρονος συνεργός του και αναζητούνται άλλοι δυο.
Keywords
Τυχαία Θέματα