Αγώνες Δρόμου Αντοχής Σχολείων - Συλλόγων Αττικής

13:34 21/3/2014 - Πηγή: ΕΡΤ
Ο Αθλητικός Τομέας του Κ.Α.Π.ΠΑ Δήμου Γλυφάδας, με την υποστήριξη του Γ.Σ. Γλυφάδας διοργανώνει Αγώνες Δρόμου Αντοχής Σχολείων - Συλλόγων Αττικής, στις 6 Απρίλιου 2014 και ώρα 10.30 π.μ. στο 6ο Δημοτικό Γυμναστήριο Γλυφάδας, όδος Ζέρβα 6.

Στους αγώνες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή από παιδιά νηπιαγωγείου μέχρι και γυμνασίου, καθώς και παιδιά με ειδικές ανάγκες. Η συμμετοχή
είναι ελεύθερη με ιατρική ευθύνη των αγωνιζομένων και υπογραφή γονέα ή κηδεμόνα.

Οι δηλώσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 4 Απριλίου 2014, στον Τομέα Αθλητισμού του Δημού Γλυφάδας (Κ.Α.Π.ΠΑ), Καραϊσκάκη 34 και Βασ. Τσιτσάνη εγγράφως καθώς και με mail: [email protected]

Σημειώνεται πως θα υπάρχει στη διάρκεια των αγώνων παρουσία γιατρού και ασθενοφόρου για να προσφέρει υπηρεσίες σε κάθε περίπτωση άμεσης ανάγκης.

Η Αθλητική εκδήλωση εκτός από την αθλητική της διάσταση έχει και κοινωνική με στόχο τη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας και φαρμάκων που θα διατεθούν από το Κοινωνικό Παντοπωλείο και Φαρμακείο του Δήμου Γλυφάδας, για τη στήριξη ανθρώπων που έχουν ανάγκη ενόψει της γιορτής του Πάσχα.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 9602130
Keywords
Τυχαία Θέματα