Mε επιτυχία έκλεισε το Μοnkey’s Festival

16:04 30/8/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη Νίκαια το διήμερο Monkey’sFestival που διοργάνωσε ο Σύλλογος Νεολαίας, υπό την αιγίδα της αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ.
Με την έναρξη του φεστιβάλ ο πρόεδρος του συλλόγου νεολαίας Σωτήρης Παρασκευόπουλος εμφανίστηκε ικανοποιημένος και ευχαρίστησε θερμά τους 70 και πλέον εθελοντές αλλά και την αντιδημαρχία πολιτισμού για την πολύτιμη βοήθεια που τους πρόσφερε και την αμέριστη συμπαράσταση στις προσπάθειές τους.
Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αχιλλέας Χατζούλης

εξέφρασε τη στήριξη του στην πρωτοβουλία που ανέλαβαν οι νέοι της περιοχής και τόνισε: «… Δε μηδενίζουμε τις λαϊκοδημοτικές βραδιές που γίνονται παντού, όμως πιστεύουμε ότι πρέπει να αναδειχθεί και η μουσική που φέρνει πιο κοντά τη νεολαία κι αυτή είναι το ροκ. Ο σύλλογος νεολαίας είχε το σθένος να υπερασπιστεί την επιλογή του και να διοργανώσει ένα φεστιβάλ με εννιά μπάντες από όλη την Ελλάδα…»
Ο υπεύθυνος της εκδήλωσης Γιάννης Πετράκης τόνισε την ικανοποίηση του για τη μαζική συμμετοχή της νεολαίας και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι το τρίτο Monkey’sFest 2017 θα καταγραφεί ως ένα από πλέον αναγνωρίσιμα φεστιβάλ της χώρας μας.
Την πρώτη μέρα του φεστιβάλ εμφανίστηκαν οι Bangies (Αθήνα), BadMovies (Θεσσαλονίκη), 63high (Θεσσαλονίκη) και VodkaJuniors (Αθήνα).
Μετά τη λήξη της συναυλίας η μουσική διαδρομή συνεχίστηκε στο χώρο του νηπιαγωγείου Νίκαιας όπου έπαιξαν οι KakoSynapantimaαπο τη Θεσσαλονίκη, κλείνοντας με ρυθμό την πρώτη μέρα του φεστιβάλ.
Τηδεύτερη μέρα παρουσιάστηκαν στη σκηνή οι 10 ToGo (Λάρισα), TheBigNoseAttack (Αθήνα), TheLastDrive (Αθήνα) και 1000mods (Χιλιομόδι Κορινθίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα