«Madam Secretary – Η κυρία Υπουργός» – Ο τρίτος κύκλος στην ΕΡΤ2

01:32 14/7/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Το πρώτο επεισόδιο του Γ’ κύκλου της δραματικής σειράς «Madam Secretary – Η κυρία Υπουργός», παραγωγής ΗΠΑ 2014-2019, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, την Τρίτη 14 Ιουλίου 2020 στις 21:00.

Γενική υπόθεση: Η Ελίζαμπεθ ΜακΚόρντ (Τία Λεόνι) είναι η νέα υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ. Οξυδερκής και αποφασιστική, ασκεί τη διπλωματία

σε διεθνές επίπεδο, ενώ παράλληλα μάς βάζει στα άδυτα του Λευκού Οίκου.

Κάποιες φορές φτάνει μέχρι του σημείου να καταστρατηγήσει  το πρωτόκολλο, προκειμένου να πετύχει το σκοπό της. Παλεύει -όπως κάθε γυναίκα- να διαχειριστεί κρίσεις τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, αφού παράλληλα διαχειρίζεται και τις δυσκολίες της οικογενειακής της ζωής.

Μία σειρά για τη σύγχρονη γυναίκα και τους πολλαπλούς ρόλους που καλείται να αναλάβει.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 14 Ιουλίου 2020, στις 21:00(Γ΄ Κύκλος) – Eπεισόδιο 1ο: «Κλιματική αλλαγή» (Sea Change)

Με αφορμή τη σφοδρή καταιγίδα που έπληξε την αμερικανική ναυτική βάση στο Μπαχρέιν, η Ελίζαμπεθ προσπαθεί να πείσει τον Πρόεδρο Ντάλτον να επανεξετάσει το ζήτημα της κλιματικής αλλαγής, αλλά και την εξωτερική πολιτική της χώρας στο σύνολό της. Πρόκειται για μια απόφαση που θέτει σε κίνδυνο την εκστρατεία της επανεκλογής του.

Ο Χένρι δέχεται πρόταση από τον Χοσέ Κάμπος να ενταχθεί και πάλι στη μυστική ομάδα, ενώ προβληματίζεται σοβαρά για την ασφάλεια της οικογένειάς του, όταν ανακαλύπτουν ότι ο φορητός υπολογιστής του Τζέισον έχει παγιδευτεί.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα