ΕΡΤ3 – «Ο τόπος της καρδιάς μας»

01:01 14/7/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Το 15ο και 16ο επεισόδιο του 9ο κύκλου της οικογενειακής δραματικής σειράς «Ο τόπος της καρδιάς μας» (Heartland), παραγωγής Καναδά 2019, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Τρίτη 15 Ιουλίου 2020 και ώρα 17:30.

Γενική υπόθεση: Η σειρά «Heartland» βασίζεται στο best seller μυθιστόρημα της Λόρεν Μπρουκ και περιγράφει την ταραχώδη ζωή της δεκαεξάχρονης Έιμι Φλέμινγκ, καθώς αγωνίζεται να εξισορροπήσει τις κοινωνικές, ρομαντικές και συναισθηματικές πιέσεις της εφηβείας έπειτα από ένα τραγικό δυστύχημα

της μητέρας της, Μάριον.

Επεισόδιο 15ο: Όταν η Λου επιστρέφει από τη Νέα Υόρκη αναγκάζεται να αντιμετωπίσει δύο «παρείσακτους». Τον νέο βοηθό του Χάρτλαντ και μία μοδάτη καντίνα που απειλεί τη δουλειά στο Μάγκις. Εντωμεταξύ, η Έιμι προσπαθεί να βοηθήσει μία απαιτητική πελάτισσα να αποκτήσει ξανά την αυτοπεποίθησή της. Μετά, η Τζόρτζι αφού επιμένει ότι με τον Άνταμ είναι μόνο φίλοι, απελπίζεται όταν τον βλέπει να φιλάει ένα άλλο κορίτσι σε ένα πάρτι. Και ο Τιμ παίρνει μία δύσκολη απόφαση για το μέλλον του.

Επεισόδιο 16ο: Η Λου εγκλωβίζεται στο θέρετρο με τον Μιτς, τον νέο βοηθό στο ράντσο, και οι δυο τους αποκαλύπτουν πτυχές από το πρόσφατο παρελθόν τους. Ενώ ο Τάι βοηθάει την Έιμι στη θεραπεία ενός αλόγου, νιώθει διχασμένος ως προς το άνοιγμα ενός μυστηριώδους πακέτου που τον συνδέει με το ταραχώδες παρελθόν του. Ο Τζακ και η Λίσα αντιμετωπίζουν τον φόβο για ένα ζήτημα υγείας, ενώ η Τζόρτζι και ο Άνταμ αντιμετωπίζουν τις συνέπειες από το φιλί του Άνταμ με ένα άλλο κορίτσι.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα