«Indian Summers» στην ΕΡΤ1

01:41 4/12/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Το 5ο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της συναρπαστικής ιστορικής – δραματικής σειράς εποχής «Indian Summers», παραγωγής Αγγλίας 2015, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση– οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1, τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 22:00.

Υπόθεση: Βρισκόμαστε στο 1932 στη Σίμλα, μια πόλη στη βόρεια Ινδία φωλιασμένη στα μεγαλοπρεπή Ιμαλάια και στις φυτείες τσαγιού, τα τελευταία δραματικά χρόνια

της αγγλικής αυτοκρατορίας. Κάθε καλοκαίρι, ο κυβερνήτης μαζί με τους αξιωματούχους του αφήνουν το καυτό Νέο Δελχί για να παραθερίσουν στη δροσιά της «μικρής Αγγλίας», όπως φαντάζονται τη Σίμλα, που για έξι μήνες γίνεται η πρωτεύουσα της Ινδίας. Από εκεί ασκούν τη διακυβέρνηση, ενώ, ταυτόχρονα, διασκεδάζουν μαζί με συζύγους, ερωμένες και διάφορες αδέσμευτες γυναίκες που ψάχνουν για σύζυγο. Όμως, η Ιστορία είναι εναντίον τους, η Ινδία θέλει ανεξαρτησία και η λάμψη αρχίζει να ξεθωριάζει. Ποιος θα μείνει όταν το καράβι βουλιάξει;

(Β΄κύκλος) – Επεισόδιο 5ο. Ο Ραλφ, που ξέρει ότι ο Άνταμ ήταν αυτός ο οποίος επιτέθηκε στον Λόρδο Χόθορν κανονίζει να τον στείλει στο Δελχί για να γλιτώσει τη σύλληψη, αλλά ο Ντάγκι δεν καταφέρνει να μεταπείσει τη Λένα που επιμένει να επωμιστεί το φταίξιμο. Με τη βοήθεια της Σίνθια ο Ραλφ εκβιάζει τον Χόθορν να βρουν μια συμβιβαστική λύση. Η σχέση της Άλις και του Άφριν κινδυνεύει να μαθευτεί από τον πατέρα του που τους ανακαλύπτει, ενώ η Άλις προσπαθεί να σηκώσει κεφάλι στον αυταρχικό σύζυγό της. Ο Άφριν έχει και άλλα προβλήματα, όταν εμφανίζεται πάλι ο Ναρές, που θέλει να βάλει βόμβα στον εορτασμό της επετείου της ενθρόνισης του Βασιλιά Γεώργιου.

Παίζουν: Χένρι Λόιντ Χιουζ, Τζούλι Γουόλτερς, Πάτρικ Μαλαχάιντ, Τζεμάιμα Γουέστ.

Η σειρά έχει μεταδοθεί εκτός από την Αγγλία, στις ΗΠΑ, στη Νέα Ζηλανδία, την Εσθονία, τη Σουηδία και τη Νορβηγία και έχει ενθουσιάσει κοινό και κριτικούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα