«Indian Summers» στην ΕΡΤ1

01:48 13/11/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Το δέκατο και τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου της συναρπαστικής ιστορικής – δραματικής σειράς εποχής «Indian Summers», παραγωγής Αγγλίας 2015, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση– οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1, τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 22:10.

Υπόθεση: Βρισκόμαστε στο 1932 στη Σίμλα, μια πόλη στη βόρεια Ινδία φωλιασμένη στα μεγαλοπρεπή Ιμαλάια και στις φυτείες τσαγιού, τα τελευταία δραματικά

χρόνια της αγγλικής αυτοκρατορίας. Κάθε καλοκαίρι, ο κυβερνήτης μαζί με τους αξιωματούχους του αφήνουν το καυτό Νέο Δελχί για να παραθερίσουν στη δροσιά της «μικρής Αγγλίας», όπως φαντάζονται τη Σίμλα, που για έξι μήνες γίνεται η πρωτεύουσα της Ινδίας. Από εκεί ασκούν τη διακυβέρνηση, ενώ, ταυτόχρονα, διασκεδάζουν μαζί με συζύγους, ερωμένες και διάφορες αδέσμευτες γυναίκες που ψάχνουν για σύζυγο. Όμως, η Ιστορία είναι εναντίον τους, η Ινδία θέλει ανεξαρτησία και η λάμψη αρχίζει να ξεθωριάζει. Ποιος θα μείνει όταν το καράβι βουλιάξει;

Επεισόδιο 10ο. (τελευταίο Α΄ Κύκλου): Τελειώνει η καλοκαιρινή σεζόν και η μοίρα του Ραμού εναπόκειται στα χέρια του Ραλφ. Τώρα που γνωρίζει την αλήθεια πίσω από τους φόνους, θα αφήσει να κρεμάσουν έναν αθώο; Στη λέσχη πραγματοποιείται ψηφοφορία για να αρθεί η απαγόρευση συγχρωτισμού λευκών με έγχρωμους και η Σύνθια ξέρει πολύ καλά πως ήταν πρωτοβουλία του Ραλφ που το έκανε για να την εκδικηθεί. Η Άλις και ο Άρφιν ετοιμάζονται να κοινοποιήσουν τη σχέση τους λογαριάζοντας, όμως, χωρίς τον ξενοδόχο. Η Σάρα είναι ράκος καθώς ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει την Ινδία και τον άντρα της.

Παίζουν: Χένρι Λόιντ Χιουζ, Τζούλι Γουόλτερς, Πάτρικ Μαλαχάιντ, Τζεμάιμα Γουέστ.

Η σειρά έχει μεταδοθεί εκτός από την Αγγλία, στις ΗΠΑ, στη Νέα Ζηλανδία, την Εσθονία, τη Σουηδία και τη Νορβηγία και έχει ενθουσιάσει κοινό και κριτικούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα