«Οι έξι αδελφές» στην ΕΡΤ1

01:03 13/11/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Το 37ο και το 38ο επεισόδιο του πέμπτου κύκλου της εξαιρετικής δραματικής σειράς εποχής «Οι έξι αδελφές» (Seis hermanas / Six sisters), παραγωγής Ισπανίας (RTVE) 2016, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση-οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1, τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 18:50.

Υπόθεση: Μαδρίτη, 1920. Οι έξι αδελφές Σίλβα είναι η ψυχή στις διασκεδάσεις της υψηλής κοινωνίας της Μαδρίτης. Όμορφες, κομψές, αριστοκρατικές, γλυκές και εκλεπτυσμένες, οι έξι αδελφές απολαμβάνουν μια

ζωή χωρίς σκοτούρες, μέχρι που ο χήρος πατέρας τους παθαίνει ένα σοβαρό ατύχημα που τις αναγκάζει να αντιμετωπίσουν μια καινούργια πραγματικότητα: η οικογενειακή επιχείρηση βρίσκεται σε κρίση και η μόνη πιθανότητα σωτηρίας εξαρτάται από τις ίδιες.

Τώρα, ο τρόπος ζωής που ήξεραν, πρέπει να αλλάξει ριζικά. Έχουν μόνο η μία την άλλη. Οι ζωές τους αρχίζουν να στροβιλίζονται μέσα στο πάθος, στη φιλοδοξία, τη ζήλια, την εξαπάτηση, την απογοήτευση, την άρνηση και την αποδοχή της αληθινής αγάπης, που μπορεί να καταφέρει τα πάντα, ακόμα και να σώσει μια επιχείρηση σε ερείπια. Γιατί ο έρωτας παραμονεύει σε κάθε στροφή.

Επεισόδιο 37ο : Η Μπιάνκα επισκέπτεται την Ινές στη φυλακή για να ζητήσει να τη συγχωρέσει, αν και το κίνητρό της ήταν μόνο η απόδοση Δικαιοσύνης. Η Ινές, όμως, δεν δέχεται τη συγγνώμη της. Η Σοφία ζητά από την Ελίσα να προσέχει τον Κάρλος όσο λείπει και να τον κρατήσει μακριά από άλλες γυναίκες χωρίς να ξέρει ότι η πιο επικίνδυνη γυναίκα είναι η ίδια η Ελίσα! Ο Λουίς αρχίζει να εκδηλώνει την αλλαγή στη συμπεριφορά του και χαρίζει στη Μερσεντίτας ένα μεταξωτό μαντήλι. Η Φραντζέσκα, από την άλλη πλευρά, τον παρακινεί να επισκεφτεί την Μπεατρίς στο νοσοκομείο. Η Ντιάνα και ο Σαλβαδόρ αναλαμβάνουν μια νέα αποστολή, στην οποία πρέπει να αποδείξουν τις ικανότητές τους ως κατάσκοποι.


Επεισόδιο 38 : Ο Βελάσκο συνεχίζει την ερευνά του για να εξακριβώσει αν ο οδηγός που σκοτώθηκε είναι ο δολοφόνος. Η θεία Αντολφίνα φτάνει στο σπίτι των Σίλβα για επίσκεψη. Εκείνες, όμως, προτιμούν να της κρύψουν όσα συμβαίνουν στη ζωή της Αντέλα για να μην την στεναχωρήσουν. Η Αντόνια έχει μια ιδέα που ίσως απαλλάξει την Αντέλα για πάντα από τη Λετίσια. Ο Σαλβαδόρ, την τελευταία στιγμή, διστάζει να συνεχίσει την αποστολή λόγω των κινδύνων που κρύβει. Η Ντιάνα είναι εκείνη που θα αποφασίσει τι θα κάνουν τελικά.

Παίζουν: Μάρτα Λαγιάλντε (Ντιάνα Σίλβα), Μαριόνα Τένα (Μπιάνκα Σίλβα), Σίλια Φρεϊχέιρο (Αντέλα Σίλβα), Μαρία Κάστρο (Φραντζέσκα Σίλβα), Καντέλα Σεράτ (Σίλια Σίλβα), Κάρλα Ντίαζ (Ελίσα Σίλβα), Άλεξ Αδροβέρ (Σαλβαδόρ Μοντανέρ), Χουάν Ριμπό (Δον Ρικάρντο Σίλβα)

Σκηνοθεσία: Αντόνιο Χερνάντεζ, Μιγκέλ Κόντε, Νταβίντ Ουγιόα, Χαϊμέ Μποτέλα και Ίνμα Τορέντ

Kάθε επεισόδιο της σειράς αναρτάται στην ιστοσελίδα www.ert.gr στη διεύθυνση την ημέρα προβολής του, όπου και παραμένει για 14 ημέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα