INNOVATHENS Spring Labs στην Τεχνόπολη

13:58 21/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Τα INNOVATHENS Spring Labs, εντατικά bootcamps για ενήλικες που σου δίνουν την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με σύγχρονα εργαλεία και να αποκτήσεις νέες δεξιότητες που θα κάνουν το βιογραφικό σου πιο ενημερωμένο και ανταγωνιστικό, διοργανώνει το INNOVATHENS, ο Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων από τις 3 ώς τις 14 Μαΐου 2017.

Το πρόγραμμα, αυτή την άνοιξη, περιλαμβάνει: Adobe Illustrator CC, Social media

marketing (Advanced) και Adobe Photoshop CC.

*Δήλωσε τώρα συμμετοχή εδώ! Early bird έως την Παρασκευή 28 Απριλίου.

Αναλυτικά τα εργαστήρια:

Adobe Illustrator CC | 3, 8 και 10 Μαΐου

Εισηγητής: Νίκος Γαζετάς

Έλα να γνωρίσεις το δημοφιλέστερο πρόγραμμα κατασκευής, επεξεργασίας και διαχείρισης γραφικών της Adobe! Στο workshop, συνολικής διάρκειας 9 ωρών, θα έρθουμε σε επαφή με τα βασικά εργαλεία του Illustrator, θα σχεδιάσουμε με γεωμετρικά σχήματα τις δικές μας συνθέσεις και θα φτιάξουμε διανυσματικά αρχεία (vectors) για ψηφιακή ή έντυπη χρήση.

Ημερομηνίες: 3, 8 και 10 Μαΐου
Ώρες:
3/05: 19.30-22.00
8/05: 18.00-22.00
10/05: 19.30-22.00
Κόστος Συμμετοχής: 65 ευρώ (early bird), 85 ευρώ (booking)

Δήλωση συμμετοχής εδώ

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους φορητό υπολογιστή με εγκατεστημένο το Adobe Illustrator CC. Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Social media marketing (Advanced) | 4, 5 και 9 Μαΐου

Εισηγητής: Γιάννης Ήμελος | Σε συνεργασία με την CollegeLink

Στο σεμινάριο Social media marketing (Advanced), συνολικής διάρκειας 9 ωρών, ανακαλύπτουμε σε βάθος τα πιο δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα, ενώ μαθαίνουμε τρόπους αλλά και μικρά… μυστικά που θα κάνουν την επιχείρηση/οργανισμό μας να ξεχωρίσει!

Ξεκινώντας από τους στόχους μας, αναπτύσσουμε το κατάλληλο για εμάς περιεχόμενο, βρίσκουμε το μέσο που μας ταιριάζει, μαθαίνουμε τα πάντα για τις διαφημίσεις αλλά και τρόπους να αξιολογούμε τα αποτελέσματά μας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του workshop:

04/05:

Εισαγωγή στο CPC & Social AdvertisingΒασικά social media και χρήση ( Facebook, YouTube, Instagram, Twitter, LinkedIn, Pinterest, Snapchat, Viber)Πώς ο στόχος και το content ορίζουν το κατάλληλο για εμάς μέσοContent is the King

05/05:

360 Facebook Content, Advertising & Community ManagementInstragram: Content & Advertising

09/05:

Video is the future of communicationYouTube Content Development & AdvertisingReporting Our AdvertisingΝέες τάσεις – νέα μέσα

Ημερομηνίες: 4, 5 και 9 Μαΐου
Ώρες: 18.00-21.00
Κόστος Συμμετοχής: 80 ευρώ (early bird), 100 ευρώ (booking)

Δήλωση συμμετοχής εδώ

Το εργαστήριο προϋποθέτει εξοικείωση με το social media marketing. Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Adobe Photoshop CC | 6, 7 και 14 Μαΐου

Εισηγητές: Νίκος Γαζετάς

Έλα να μπούμε στον μαγικό κόσμο του Adobe Photoshop! Μέσω του workshop, συνολικής διάρκειας 12 ωρών, θα εξοικειωθούμε με την ψηφιακή φωτογραφία και τα χρώματα ενώ θα γίνει μια εισαγωγή στο πρόγραμμα και, μέσα από μεθοδικά βήματα και απλά παραδείγματα, θα έρθουμε σε επαφή με διαφορετικά εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών. Μέχρι το τέλος των μαθημάτων, θα μπορούμε να κάνουμε βασική χρήση του Photoshop, να πραγματοποιούμε χρωματικές και τονικές διορθώσεις εικόνων, να αλλάζουμε διαστάσεις και να ρετουσάρουμε τις φωτογραφίες μας.

Ημερομηνίες: 6, 7 και 14 Μαΐου
Ώρες: 11.00-15.00
Κόστος Συμμετοχής: 80 ευρώ (early bird), 100 ευρώ (booking)

*Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους φορητό υπολογιστή με εγκατεστημένο το Adobe Photoshop CC. Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Δήλωση συμμετοχής εδώ

INNOVATHENS
Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων
Κτίριο Αεριοφυλάκιο 2
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100-Γκάζι
www.innovathens.gr
Τηλ: 213 0109300

Keywords
Τυχαία Θέματα