Ορεστιάδα: Ένας 19χρονος και δύο ανήλικοι συνελήφθησαν για διαρρήξεις σε σπίτια και κατάστημα

13:47 21/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Τρεις νεαροί από την περιοχή, ηλικίας 19, 17 και 16 ετών οι δύο εκ των οποίων εισέβαλλαν ανήμερα του Πάσχα σε σπίτι 82χρονης, την οποία λήστεψαν και τη χτύπησαν, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας, ενώ κατηγορούνται και για τρεις διαρρήξεις σπιτιών και καταστήματος, που διέπραξαν κατά το χρονικό διάστημα από 16 έως 19 Απριλίου, στην ευρύτερη περιοχή της Ορεστιάδας.

Για τους τρεις νεαρούς σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για ληστεία και απόπειρα κλοπής κατά περίπτωση, καθώς όπως προέκυψε

από τις έρευνες των αστυνομικών αρχών, ο 19χρονος και ο 16χρονος εισέβαλαν στο σπίτι της ηλικιωμένης, ενώ και οι τρεις ενεργώντας από κοινού στις 18 και 19 του μηνός κατά τις απογευματινές ώρες, διέρρηξαν δύο οικίες και ένα κατάστημα στον Πύργο Ορεστιάδας, χωρίς όμως να αφαιρέσουν οτιδήποτε από το εσωτερικό τους. Όλοι οι δράστες, σύμφωνα με το δελτίο τύπου της αστυνομίας, έχουν απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας.

ΕΡΤ Ορεστιάδας
Σύνταξη:Δήμητρα Παρασκευοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα