Eνωμένη Κλωστοϋφαντουργία: Νέα παρέμβαση των πρώην εργαζομένων για την επαναλειτουργία της

16:19 13/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Το θέμα της επαναλειτουργίας της ΕΝΚΛΩ με βάση το σχέδιο που έχουν καταθέσει οι πρώην εργαζόμενοι της επιχείρησης, επαναφέρουν οι ίδιοι, κάνοντας και κάποιες διαπιστώσεις για τις καθυστερήσεις που έχουν εμφανιστεί.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Με ενδιαφέρον παρακολουθούμε οι πρώην εργαζόμενοι της ΕΝΚΛΩ την υπόθεση «Αντιδράσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ανταγωνισμού σχετικά με την επαναλειτουργία Ναυπηγείων, ΛΑΡΚΟ

και ΕΝΚΛΩ» που έχει ανακύψει τις τελευταίες ημέρες.

Η επανάληψη αυτού του έργου και μάλιστα με τους ίδιους πρωταγωνιστές (εγχώριοι ανταγωνιστές και φερέφωνα τους, «φύλακες της νομιμότητας και των κανόνων της Ε.Ε.») προσβάλλει την νοημοσύνη μαςκαθώς διαστρεβλώνει την πραγματικότητα. Για τον λόγο αυτό υπενθυμίζουμε κάποια ερωτήματα και απαντήσεις σε όλους όσους αμφισβητούν την πραγματικότητα :

1. Από το 2010, έως και τον Μάιο του 2015, με την κατάθεση στην Κυβέρνηση του σχεδίου των πρώην εργαζομένων της ΕΝΚΛΩ, ασχολήθηκε κανείς για τα συμφέροντα των εργαζομένων των πόλεων που μαστίζονται από την ανεργία; Μήπως ασχολήθηκε κανείς για τα συμφέροντα του Ε.Δ.

Keywords
Τυχαία Θέματα