Η πρόσβαση στον Όλυμπο άναψε …φωτιές

15:59 13/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις του δημάρχου Ελασσόνας στο αίτημα του δημάρχου Λιτοχώρου κ. Δημόπουλου που ζήτησε από τον υπουργό κ. Γ. Τσιρώνη κατά τη διάρκεια σύσκεψης με αφορμή τα εγκαίνια του Κέντρου Πληροφόρησης του Εθνικού Δρυμού Ολύμπου, να μεριμνήσει ώστε να καταργηθεί ο δρόμος που οδηγεί από την πλευρά της Ελασσόνας, από το καταφύγιο Κτιστάκη στον Μύτικα, επικαλούμενος περιβαλλοντικούς όρους.


Αναφερόμενος στην χθεσινή συζήτηση και μιλώντας στην ΕΡΤ Λάρισας ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου υποστήριξε ότι «ο Όλυμπος

πρέπει να μας ενώνει και τέτοιες διχαστικές παρεμβάσεις δεν ωφελούν κανέναν». Σε κλειστή σύσκεψη που ακολούθησε των εγκαινίων ο υπουργός λειτούργησες πυροσβεστικά τονίζοντας ότι θα υπάρξει νομική εξέταση του ζητήματος, σημείωσε ο κ. Ευαγγέλου που εξέφρασε την εκτίμηση ότι «αν ο Όλυμπος βρισκόταν σε άλλο σημείο του κόσμου, τότε θα γίνονταν εγκαίρως όλα όσα πρέπει για να εξελιχθεί σε νούμερο ένα τουριστικό προορισμό παγκοσμίως».

ο κ. Ευαγγέλου επανέλαβε τη θέση του, τονίζοντας ότι «ο Όλυμπος πρέπει να μας ενώνει και τέτοιες πρακτικές δεν βοηθούν κανέναν.
Keywords
Τυχαία Θέματα