B. Λεβέντης από τη Λάρισα: «Ο στρατός μας πρέπει να εξοπλιστεί»

09:58 4/12/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Την πρόθεσή του να φέρει σύντομα το θέμα εξοπλισμού του ελληνικού στρατού στη βουλή εξέφρασε το βράδυ του Σαββάτου από τη Λάρισα, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης. Όπως σημείωσε με έμφαση «ο ελληνικός στρατός δεν έχει

εξοπλισμό και άμεσα το κράτος θα πρέπει να προχωρήσει σε παραγγελία μαμούθ αεροπλάνων και πυροβόλων όπλων. Πρέπει να περιφρουρήσουμε το έδαφός μας, σημείωσε, καθώς η Τουρκία εξακολουθεί να είναι απειλή.» Μάλιστα κάλεσε τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Πάνο Καμμένο να είναι «προσεκτικός» με αφορμή τη σύγκλιση της Επιτροπής Άμυνας στο Καστελόριζο αύριο Δευτέρα.

Ο κ. Λεβέντης στην ομιλία του μετέφερε την εκτίμηση πως «οι εκλογές θα γίνουν σύντομα και η Ένωση Κεντρώων θα λάβει αυξημένο ποσοστό, κόντρα στο «σιωπητήριο» που επιβάλλουν οι εταιρίες δημοσκοπήσεων».
Επανέλαβε τις θέσεις του για κυβέρνηση ευρείας αποδοχής και παραμονή στο ευρώ, λέγοντας πως «αν φύγουμε από το ευρωπαϊκό νόμισμα θα είναι σαν να μπαίνουμε σε τούνελ».
Ο κ. Λεβέντης παρέστη στην ημερίδα που διοργάνωσε ο Φορέας Έρευνας και Επιμόρφωσης “Ηγέτες του κέντρου” με θέμα “την έξοδο από την κρίση μέσα από τα πλαίσια του ευρώ” στη Λάρισα.
Στην διάρκειά της βράβευσε τους μαθητές του Γενικού Λυκείου Πυργετού του Δήμου Τεμπών, οι οποίοι τον περασμένο Μάιο κατέκτησαν τη δεύτερη θέση στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό Καρλομάγνος στο Άαχεν της Γερμανίας, σε μια αναμέτρηση μεταξύ 330 σχολείων της Ευρώπης. Η συμμετοχή τους έγινε με ένα διαδικτυακό παιχνίδι γνώσεων «Αναζητώντας τον Καρλομάγνο» τον Βασιλιά των Φράγκων, τον αποκαλούμενο και «Πατέρα της Ευρώπης».
«Τιμήσατε τα χρώματα της Ελλάδας και σας ευχαριστούμε» σημείωσε ο κ. Λεβέντης.
Σύνταξη : Κωνσταντίνα Θεοχαρούλη

Keywords
Τυχαία Θέματα