3ο Φεστιβάλ Δάσους, με την υπογραφή του ΚΘΒΕ

09:05 4/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Το Φεστιβάλ Δάσους, το μεγάλο πολιτιστικό γεγονός της Θεσσαλονίκης, πραγματοποιεί για τρίτη φορά, το καλοκαίρι του 2017, με το κύρος και την υπογραφή του ΚΘΒΕ.

Γιάννης Χαρούλης

Από τις 7 Ιουνίου έως τις 20 Σεπτεμβρίου 2017, με κέντρο το Θέατρο

Δάσους, αλλά και με παράλληλες εκδηλώσεις στο Θέατρο Γης, στο Βασιλικό Θέατρο και στην ΕΜΣ, οι θεατές έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν κορυφαίες παραγωγές στο θέατρο, στη μουσική και στον χορό, με τους πιο αγαπημένους δημιουργούς αλλά και τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Breakin’ Mozart

Το μεγαλύτερο καλοκαιρινό ραντεβού της πόλης αναβαθμίζεται φέτος και αποκτά διεθνή χαρακτήρα καθώς εγκαινιάζεται το Διεθνές Φεστιβάλ Δάσους το οποίο φιλοξενεί σημαντικές παραγωγές διεθνούς εμβέλειας από το εξωτερικό.

Η διοργάνωση «Φεστιβάλ Δάσους ΚΘΒΕ», που περιλαμβάνει την υλοποίηση του «Διεθνούς Φεστιβάλ Δάσους», εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020» του ΕΣΠΑ 2014-2020 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ).

Το Διεθνές Φεστιβάλ Δάσους πραγματοποιεί από 1 έως 14 Ιουλίου 2017, έχοντας ως στόχο τη γνωριμία του κοινού της πόλης με εξέχοντες καλλιτέχνες και σύγχρονες θεατρικές προσεγγίσεις από την Πολωνία, Σλοβενία, Ρουμανία, Ισπανία και το Ισραήλ, καθώς και μία ελληνική συμμετοχή από το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, με επτά ενδιαφέρουσες παραγωγές που αναμένεται να παρουσιαστούν στο θέατρο Δάσους καθώς και στις κλιματιζόμενες αίθουσες της ΕΜΣ και του Βασιλικού Θεάτρου.

The Social Body Dance Lab

ΠΗΓΕΣ: ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΚΘΒΕ

φωτογραφίες από το site του ΚΘΒΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα