26α ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΕΙΑ-Διεθνείς Ποδηλατικοί Αγώνες 5 έως 7 Μαΐου

07:21 4/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης θα πραγματοποιηθούν τα 26α ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΕΙΑ-Διεθνείς Ποδηλατικοί Αγώνες από 5 έως 7 Μαΐου με την συμμετοχή 26 ομάδων από όλη την Ελλάδα ενώ θα πάρουν μέρος ατομικά αθλητές κατηγοριών master και open που δηλώνουν συμμετοχή

την ημέρα των αγώνων

. Σε συνέντευξη τύπου χθες στη Περιφέρεια Κρήτης ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Αθλητισμού Νίκος Συριγωνάκης, ο Πρόεδρος του ΠΟΗ ΚΑΣΤΡΟ Νώντας Σαρρής, αναφέρθηκαν στους διεθνείς ποδηλατικούς αγώνες παρουσία του Ομοσπονδιακού προπονητή ποδηλασίας Στέλιου Κεφαλάκη και των μελών της διοίκησης του ΠΟΗ ΚΑΣΤΡΟ Γιάννη Παπαδάκη και Ειρήνης Βασιλάκη.

Οι ποδηλατικοί αγώνες στηρίζονται από: Δήμο Ηρακλείου-ΔΟΠΑΦΜΑΗ, Δήμο Μυλοποτάμου, Ανωγείων, Αρχανών-Αστερουσίων, Μινώα-Πεδιάδος, Αγ. Νικολάου Δ.Δ. Νεάπολης, τον ΠΑΟΔΑΝ, τους πολιτιστικούς συλλόγους των οικισμών που διέρχονται οι αγώνες, την τροχαία Ηρακλείου, Α.Τ. Γεροποτάμου και τροχαία Αγ. Νικολάου, τέλος τις εθελοντικές οργανώσεις ΣΑΜΑΡΕΙΤΕΣ Ηρακλείου και «Φίλιος Ζεύς» Αρχανών καθώς και του Μουσείο Ν. Καζαντζάκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα