ΕΡΤ2: «Οι έξι αδελφές»

02:32 4/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Το 10ο και 11ο επεισόδιο του τέταρτου κύκλου της δραματικής σειράς εποχής «Οι έξι αδελφές» (Seis hermanas / Six sisters), παραγωγής Ισπανίας (RTVE) 2015-2016, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, την Πέμπτη 4 Μαΐου 2017 και ώρα 19:00.

Υπόθεση: Μαδρίτη, 1920. Οι έξι αδελφές Σίλβα είναι η ψυχή στις διασκεδάσεις της υψηλής κοινωνίας της Μαδρίτης. Όμορφες, κομψές, αριστοκρατικές, γλυκές και εκλεπτυσμένες, οι έξι αδελφές απολαμβάνουν μια ζωή χωρίς σκοτούρες,

μέχρι που ο χήρος πατέρας τους παθαίνει ένα σοβαρό ατύχημα που τις αναγκάζει να αντιμετωπίσουν μια καινούργια πραγματικότητα: η οικογενειακή επιχείρηση βρίσκεται σε κρίση και η μόνη πιθανότητα σωτηρίας εξαρτάται από τις ίδιες.

Τώρα, ο τρόπος ζωής που ήξεραν, πρέπει να αλλάξει ριζικά. Έχουν μόνο η μία την άλλη. Οι ζωές τους αρχίζουν να στροβιλίζονται μέσα στο πάθος, στη φιλοδοξία, τη ζήλια, την εξαπάτηση, την απογοήτευση, την άρνηση και την αποδοχή της αληθινής αγάπης, που μπορεί να καταφέρει τα πάντα, ακόμα και να σώσει μια επιχείρηση σε ερείπια. Γιατί ο έρωτας παραμονεύει σε κάθε στροφή.

Επεισόδιο 10ο

Παρά τον κίνδυνο που αυτό ενέχει, ο Γκαμπριέλ επιμένει να πάει να βρει τη Φραντζέσκα. Έτσι, η Αντόνια αποφασίζει να τον κλειδώσει στα παρασκήνια του Αμπιγκού, ενώ η Φραντζέσκα βοηθά τη Σίλια στις προετοιμασίες της, για να φύγει με την Αουρόρα. Όταν ανακαλύπτει, όμως, τις προθέσεις του ζευγαριού, δημιουργείται ρήγμα στη σχέση των δύο αδελφών. Στο μεταξύ, η Αντέλα δέχεται επίθεση από την Καρολίνα, όταν μαθαίνει ότι η Σίλβα είναι έγκυος. Το χειρότερο όμως για την Αντέλα είναι όταν μαθαίνει ότι η Ελίσα είναι εκείνη που αποκάλυψε την αλήθεια στην Καρολίνα. Στο εργοστάσιο, ο Μπεντζαμίν πιστεύει ότι οι συνεργάτες του δον Ρικάρντο θα ζητήσουν εκδίκηση. Η Ντιάνα αποφασίζει να λάβει προφυλάξεις, αν και ο Σαλβαδόρ διαφωνεί. Όμως, αυτό δεν είναι το μόνο θέμα για το οποίο το ζευγάρι διαφωνεί.

Επεισόδιο 11ο

Ο Σαλβαδόρ ζητά από την Ντιάνα να βάλει την αγάπη τους πάνω απ’ όλα και να τον παντρευτεί αμέσως. Η απόφαση της Ντιάνα, προς ευχαρίστηση όλων των αδελφών, είναι απρόσμενη. Η Ελίσα γνωρίζει τον Χοσέ Μαρία, έναν νεαρό που εργάζεται ως σερβιτόρος, με τον οποίο έχει διαδοχικές παρεξηγήσεις. Αυτές οι λεκτικές διαμάχες κρύβουν ένα μελλοντικό ειδύλλιο. Στο Αμπιγκού, η Αντόνια ενθαρρύνει τον αδελφό της Χερμάν, να πείσει τον Γκαμπριέλ να διαφύγει στη Μαδρίτη, πριν είναι πολύ αργά για εκείνον. Όμως, η απάντηση του Γκαμπριέλ θα δυσαρεστήσει τους πάντες. Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί την τραγική κατάληξη που θα έχει αυτή η απόφαση του Γκαμπριέλ.

Παραγωγή: Ισπανίας (RTVE)

Παίζουν: Μάρτα Λαγιάλντε (Ντιάνα Σίλβα), Μαριόνα Τένα (Μπιάνκα Σίλβα), Σίλια Φρεϊχέιρο (Αντέλα Σίλβα), Μαρία Κάστρο (Φραντζέσκα Σίλβα), Καντέλα Σεράτ (Σίλια Σίλβα), Κάρλα Ντίαζ (Ελίσα Σίλβα), Άλεξ Αδροβέρ (Σαλβαδόρ Μοντανέρ), Χουάν Ριμπό (Δον Ρικάρντο Σίλβα)

Σκηνοθεσία: Αντόνιο Χερνάντεζ, Μιγκέλ Κόντε, Νταβίντ Ουγιόα, Χαϊμέ Μποτέλα και Ίνμα Τορέντε

Kάθε επεισόδιο της σειράς αναρτάται στην ιστοσελίδα www.ert.gr στη διεύθυνση κάθε βράδυ στις 11, όπου και παραμένει για 14 ημέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα