«Έμφραγμα» για Σπάρτη στις καθυστερήσεις

00:37 13/3/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Το έξυπνο σε σκέψη και εκτέλεση, τέρμα του ποιοτικού Ίμπαν Ράντι, στοπ 67ο λεπτό της αμφίρροπης αναμέτρησης δεν στάθηκε ικανό να δώσει στη Σπάρτη, τη νίκη επί της Α.Ε. Καραισκάκης Άρτας, αφού οι Αρτινοί, ισοφάρισαν (1-1) ακριβώς με την εκπνοή του αγώνα.

Η Σπάρτη, έμεινε χωρίς νίκη για 5 συνεχόμενο παιχνίδι (4 ήττες και μία ισοπαλία), ενώ η Α.Ε. Καραισκάκης, σκόραρε σε εκτός έδρας παιχνίδι, μετά την 21η Δεκεμβρίου.

Το Δευτεριάτικο παιχνίδι, είχε δύο εικόνες να προσφέρει στους 500 περίπου φιλάθλους που το παρακολούθησαν.

Μέτριο παιχνίδι στο

α μέρος, χωρίς παλμό, χωρίς ρυθμό και με κάποιες στιγμές, που μόνο με τη δική μας υπερβολή, μπορούν να χαρακτηριστούν ως ευκαιρίες.

Να συγκρατήσουμε με κεφαλιά του Βασίλη Τριανταφυλλάκου της Σπάρτης, σε χτύπημα φάουλ του Ράντι, που κατέληξε άουτ από καλή θέση και μία σέντρα-σουτ, του Αλέξανδρου Μπεκατώρου της Άρτας, αριστερά, που έδιωξε με δύσκολη εκτίναξη ο Ηλίας Μακρυωνίτης, στο 29ο λεπτό (στη φάση αυτή, ο γκολκίπερ της Σπάρτης, έμεινε στο χόρτο για 5 περίπου λεπτά, χωρίς πάντως να συμβεί κάτι χειρότερο γι’ αυτόν).

Το β μέρος, ήταν καλύτερο.

Υπήρξε μία ακύρωση τέρματος της Σπάρτης, στο 47ο λεπτό, αφού θεωρήθηκε η ενέργεια του Ράνου αντικανονική, ενώ πλασέ άουτ είχε και ο δραστήριος Λουκίνας της Άρτας, στο 50ο λεπτό.

Το 1-0 έγινε στο 67ο λεπτό, με τον Ράντι, ο οποίος και με άψογη κίνηση και ενέργεια, σούταρε δυνατά, έξω απ’ την επανορθωτική περιοχή και νίκησε τον γκολκίπερ Μέλκα.

Μετά το 1-0, η Σπάρτη «φλέρταρε» στις ξαφνικές μεταβάσεις προς την επίθεση και δεύτερο τέρμα, χωρίς αυτό να επιτευχθεί (μοναδική ευκαιρία έχασε ο Ράνος).

Τελικά, η Α.Ε. Καραισκάκης, πήρε μέτρα στο γήπεδο, με την πάροδο της ώρας, πίεσε ψηλά, έβαλε κι’ άλλους επιθετικούς και διεκδίκησε το γκολ.

Το κατάφερε στο 92ο λεπτό με τον Ευαγγέλου (κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι), ύστερα από σέντρα του Κυριάκου.

Σοκ για τη Σπάρτη, ακριβώς με τη λήξη του αγώνα. Ούτε σέντρα δεν πρόλαβαν να κάνουν οι γηπεδούχοι.

Ψυχρολουσία για όλους τους ντόπιους στο γήπεδο.

ΣΠΑΡΤΗ (Γ. Πολυμενέας): Μακριωνίτης, Ζουλιώτης, Οικονομόπουλος, Σάββα, Σανδραβέλης, Τσιμότζι (80ο Δονδοτσάκης), Παναγιώτου, Τριανταφυλλάκος, Ράνος, Ράντι (89ο Φουρτάδο), Γραικός 84ο Νιάρος).

Α.Ε. ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Μέλκας, Καραγιαννίδης, Θεολόγου, Παπανίκου, Χούσος, Δημητριάδης (69ο Κυριάκης), Μπεκατώτος, Ψιάννος (73ο Ευαγγέλου), Μακρής, Μακρίδης (86ο Ρανγκέλοφ), Λουκίνας.

* Νέος προπονητής της Σπάρτης ο Μάρκος Στεφανίδης που ήταν μέχρι πρόσφατα στην Καλαμάτα, ενώ το καλοκαίρι βρισκόταν στη Ζάκυνθο.
* Απ’ τις 21 Δεκεμβρίου είχε να πετύχει γκολ εκτός έδρας η ΑΕ Καραισκάκης.
* Ο Σταύρος Γεωργόπουλος απ’ την Αρκαδία ήταν παρατηρητής αγώνα.
* Πολλές ελλείψεις είχαν οι δύο ομάδες.
* Ο Σταύρος Γεωργόπουλος απ’ την Αρκαδία ήταν ο παρατηρητής αγώνα.

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

The post «Έμφραγμα» για Σπάρτη στις καθυστερήσεις appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα