Ηλίας Εγγονίδης: «Βάσεις για τη νέα χρονιά στην Καρπερή»

22:27 12/3/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Αντίστροφα μετρά ο Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής για να αποχαιρετίσει το πρωτάθλημα της Γ εθνικής, σύμφωνα όμως με τον προπονητή Ηλία Εγγονίδη η ομάδα βάζει τις βάσεις για τη νέα χρονιά.

Ο Ηλίας Εγγονίδης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την Καβάλα (3-0) μίλησε για την πρόθεση της διοίκησης να βάλει τις βάσεις

για τη νέα χρονιά, για τα προβλήματα των τελευταίων αγωνιστικών (η Καρπερή πήγε στην Καβάλα με 12 ποδοσφαιριστές) ενώ τόνισε ότι ο σύλλογος είχε δυνατότητες αλλά έγιναν λάθη.

Ο Ηλίας Εγγονίδης είπε: « Εμείς ήρθαμε στην Καβάλα για να παίξουμε με μια ομάδα πολύ καλή. Προσπαθούμε να τελειώσουμε αξιοπρεπώς το πρωτάθλημα. Έχουμε πάρει την απόφαση εδώ και καιρό ότι η ομάδα έχει υποβιβαστεί. Είχαμε πολλά προβλήματα με τιμωρίες και τραυματισμούς. Γι` αυτό άλλωστε η αποστολή απαρτιζόταν από 12 άτομα. Είχαμε και ένα τραυματισμό και παίξαμε με 10. Το παιχνίδι δε χωράει συζήτηση, μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο. Εμείς είπαμε να το πάμε συντηρητικά για να μην έχουμε απώλειες είτε από τιμωρίες, είτε από τραυματισμούς. Η Καβάλα για μένα κακώς βρίσκεται σε αυτή την κατηγορία. Είναι κρίμα μια ομάδα με την ιστορία της Καβάλας να βρίσκεται σε αυτή την κατηγορία. Υπήρχαν δυνατότητες στην ομάδα αλλά έγιναν λάθη. Εγώ δεν ήμουν από την αρχή της περιόδου. Βρέθηκα στην ομάδα και ήδη είχαν αποχωρήσει αρκετοί παίκτες ενώ το είχαν πάρει απόφαση ότι η ομάδα είχε υποβιβαστεί. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε την εικόνα της ομάδας. Παλέψαμε όλα τα ματς που δώσαμε. Παίξανε νέα παιδιά. Πήραμε την απόφαση μαζί με τη διοίκηση να βάλουμε τις βάσεις για τη νέα χρονιά. Το καλό ήταν ότι η διοίκηση δεν παραιτήθηκε από το πρωτάθλημα για να γλυτώσει τα έξοδα».

Φωτογραφίες: eurokinissi.gr

The post Ηλίας Εγγονίδης: «Βάσεις για τη νέα χρονιά στην Καρπερή» appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ηλίας Εγγονίδης, Βάσεις, Καρπερή,ilias engonidis, vaseis, karperi