Ζωή και…κότα για Κουτσολιούτσο παρά το σκάνδαλο Folli Follie

18:39 6/1/2019 - Πηγή: Aixmi

Παρά το τεράστιο οικονομικό σκάνδαλο της Folli Follie η οικογένεια Κουτσολιούτσου φαίνεται να περνά ζωή και…κότα! Ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος, τις ημέρες των εορτών, έκανε χλιδάτο πάρτι στη βίλα του στα βόρεια προάστια.

Δεκάδες καλεσμένοι με πανάκριβα κοστούμια και τουαλέτες ‘εδωσαν το παρών, ενώ η σαμπάνια έρεε άφθονη, όπως γράφει το protothema.

Θυμίζουμε ότι έχουν ανακοινωθε’ι τσουχτερά πρόστιμα για τον ισολογισμό

του 2017, ενώ ο οικονομικός εισαγγελέας Γιάννης Δραγάτσης έχει ασκήσει κακουργηματικές διώξεις σε βάρος μελών της οικογένειας για απάτη και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, οι οποίες συνοδεύονται από απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, αλλά και δεσμεύσεις όλων των οικονομικών τους στοιχείων.

Ο ιδρυτής και βασικός μέτοχος της εταιρείας Δημήτρης Κουτσολιούτσος και η σύζυγός του, Καίτη, βρίσκονται στο εξωτερικό. Αν επιστρέψουν για να απολογηθούν δεν θα μπορούν να ξαναφύγουν εξαιτίας της απαγόρευσης εξόδου.

The post Ζωή και…κότα για Κουτσολιούτσο παρά το σκάνδαλο Folli Follie appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα