Μήνυμα Τσίπρα σε Καμμένο: Δεν δειλιάζω μπροστά στο ρίσκο και το κόστος

17:59 6/1/2019 - Πηγή: Aixmi

Mήνυμα που, εκτός από την αντιπολίτευση, είχε ως βασικό αποδέκτη τον Πάνο Καμμένο έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας από τη Σαμοθράκη, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται να κάνει βήμα πίσω από τη Συμφωνία των Πρεσπών, όποιο και αν είναι το κόστος.

«Εντός της χώρας να στείλω το μήνυμα ότι μπροστά σ’ αυτό που εγώ αντιλαμβάνομαι ως εθνικά ωφέλιμο, δεν πρόκειται να δειλιάσω μπροστά στο κόστος

ή στο ρίσκο. Θα υπερασπιστώ αυτό που θεωρούμε και είναι εθνικά ωφέλιμο για τη χώρα. Προς τα έξω, παρά τις διαφορές στο εσωτερικό, οι Έλληνες είναι ενωμένοι και υπερασπίζονται την κυριαρχία και την ακεραιότητα της πατρίδας», ανέφερε ο πρωθυπουργός.

Νωρίτερα ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είχε δώσει νέες διαστάσεις στην κόντρα με τον Νίκο Κοτζιά, αποκαλώντας τον «ολετήρα» της κυβέρνησης και χαρακτηρίζοντας «αποστασία» τη δήλωσή του ότι δεν ελέγχει τους βουλευτές των ΑΝΕΛ. Ανακοίνωσε δε ότι την Τετάρτη θα συνεδριάσει η κοινοβουλευτική ομάδα και η εκτελεστική επιτροπή τού κόμματος.

ΑύριοΔευτέρα συνεδριάζει η πολιτική γραμματεία τού ΣΥΡΙΖΑ, στις 12 το μεσημέρι.

The post Μήνυμα Τσίπρα σε Καμμένο: Δεν δειλιάζω μπροστά στο ρίσκο και το κόστος appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα