Ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου ιδιοκτήτη bar στη Σπάρτη

14:23 3/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Δικογραφία για θανατηφόρα σωματική βλάβητ σχηματίστηκε εναντίον δύο Γεωργιανών, 33 και 38 ετών αντίστοιχα, που διαπληκτίστηκαν με θαμώνες νυχτερινού μαγαζιού και ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου έναν 61χρονο. Οι δύο Γεωργιανοί τραυμάτισαν άλλους τρεις άνδρες ηλικίας 46, 54, 57. Τραυματισμένη διακομίστηκε στο νοσοκομείο και μία 32χρονη γυναίκα από την Αλβανία.

Μετά το περιστατικό που στοίχισε τη ζωή του 61χρονου Γιώργου Αρφάνη, πατέρα του ιδιοκτήτη του καταστήματος, οι δύο Γεωργιανοί, που φέρεται να είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, τράπηκαν σε φυγή προς διαφορετικές κατευθύνσεις.

Ο

33χρονος κατευθύνθηκε προς την Κων. Παλαιολόγου με σχισμένη την μπλούζα του και εντοπίστηκε σχετικά γρήγορα από τις αρχές. Δεδομένου όμως ότι η αστυνομία είχε καταγγελίες για δύο δράστες αναζήτησε τον δεύτερο με πληροφορίες που προσπάθησε να αποσπάσει από τον 33χρονο.

Στη συνέχεια οι αστυνομικές Αρχές έσπευσαν για έρευνα στην κατοικία του πρώτου, σε μια πολυκατοικία στην οδό Μενελάου, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να εντοπίσουν τον δεύτερο δράστη. Μετά από ώρα οι αστυνομικοί έφυγαν από το σημείο, ή έτσι φάνηκε, καθώς κάποιοι είχαν μείνει να επιτηρούν διακριτικά την περιοχή, χωρίς να γίνονται αντιληπτοί.

Ο 38χρονος τότε έπεσε στην «παγίδα». Όπως λένε οι πληροφορίες του apela.gr, ο δεύτερος δράστης είχε ανέβει στην ταράτσα της πολυκατοικίας και κρυβόταν. Όταν είδε τους αστυνομικούς να φεύγουν, κατέβηκε και έτσι οι αστυνομικοί τον έπιασαν.

Και οι δύο δράστες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Σπάρτης, καθώς ήταν τραυματισμένοι. Ο ένας βγήκε από το νοσοκομείο και βρίσκεται στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λακωνίας, ενώ ο δεύτερος βρίσκεται ακόμh στο νοσοκομείο για εξετάσεις και στη συνέχεια θα οδηγηθεί και αυτός στα κρατητήρια.

Oι δύο συλληφθέντες μέχρι και αυτή την ώρα φαίνεται να μην έχουν συνειδητοποιήσει τι έχουν κάνει.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Συνελήφθησαν, σήμερα (3 Ιανουαρίου 2018) και πρώτες πρωινές ώρες, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας, δύο (2) αλλοδαποί υπήκοοι Γεωργίας, ηλικίας 33 και 38 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρα σωματική βλάβη.

Ειδικότερα, πριν τη σύλληψη τους και ενώ βρισκόταν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφέ – μπαρ) διαπληκτίστηκαν με θαμώνες του καταστήματος, τραυματίζοντας με τη χρήση σωματικής βίας τέσσερις (4) ημεδαπούς, ηλικίας 46, 54, 57 και 61 ετών, αντίστοιχα καθώς και 32χρονη αλλοδαπή, υπήκοο Ρουμανίας, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λακωνίας, όπου λίγη ώρα αργότερα ο 61χρονος υπέκυψε στα τραύματά του, ενώ οι υπόλοιποι, αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, απεχώρησαν.

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας, εντόπισαν αρχικά τον 33χρονο και στη συνέχεια τον 38χρονο και τους συνέλαβαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

Πηγή: apela.gr

The post Ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου ιδιοκτήτη bar στη Σπάρτη appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα