Βερύκιος on air κατά Ττσιμτσιλή: Έπρεπε να είσαι έξυπνη

19:18 18/3/2016 - Πηγή: Aixmi

Διάλογος απείρου κάλλους διεμήφθη στον τηλεοπτικό αέρα ανάμεσα στον δημοσιογράφο Δήμο Βερύκιο και την παρουσιάστρια ψυχαγωγικής εκπομπής Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Όπως κάθε μέρα η Σ.Τσιμτσιλή «φιλοξένησε» σε τηλεοπτικό παράθυρο τον Δήμο Βερύκιο προκειμένου να σχολιάσουν την επικαιρότητα. Όταν η παρουσιάστρια ζήτησε διευκρινιστικά να μάθει για τους πρόσφυγες που μεταφέρθηκαν στα Ιωάννινα, άναψαν τα αίματα, με τον διάλογο που ακολούθησε να είναι το κάτι άλλο!

ΒΕΡΥΚΙΟΣ: Αν δεν καταλαβαίνεις δεν θα στο πει

ο Σπύρος. Δεν θα κάνουμε ανάλυση στο Happy Day γιατί τους πάνε στα Γιάννενα. Θα σου το λύσουμε τώρα στο Happy Day πώς θα λυθεί;
ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ: Θες να βγούμε στη Μενεγάκη να μου το λύσεις; Δεν έχω πρόβλημα με την ώρα.

ΒΕΡΥΚΙΟΣ: Όχι, ούτε στη Μενεγάκη. Δεν λύνονται στα τηλεπαράθυρα. Αν εσύ δεν το καταλαβαίνεις τι να σου κάνω;
ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ: Κατάλαβα, εντάξει.

ΒΕΡΥΚΙΟΣ: Αφού κατάλαβες; Άντε, να με εκνευρίσεις και εσύ σήμερα!

Για δευτερόλεπτα τα πνεύματα ηρέμησαν, αλλά όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε στον Δήμο Βερύκιο ότι θα πρέπει να ολοκληρώσει, καθώς η συζήτηση έφτανε στο τέλος της, ο δημοσιογράφος εξερράγη και αποχαιρέτησε τον τηλεοπτικό αέρα μες τα νεύρα λέγοντας!

ΒΕΡΥΚΙΟΣ: Η κυρία Σταματίνα αποφάσισε ότι δεν είναι σοβαρό! Σου είπα ότι έχω πολλά μποφόρ, θα την πληρώσεις εσύ τη νύφη!
ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ: Δήμο μου σου ζητώ συγγνώμη… σου ζητώ να συνεχίσεις γιατί θα με στενοχωρέσεις (αν φύγεις έτσι).
ΒΕΡΥΚΙΟΣ: Καλό Σαββατοκύριακο! Γεια σου κούκλα μου! Σου είπα…έπρεπε να είσαι έξυπνη, κωλοπετσωμένη είσαι…σου είπα… θα την πληρώσεις εσύ τη νύφη. Γεια σας!
ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ: Δημάκο μου κι εγώ σ’αγαπώ…γεια σας!» κατέληξε το επεισόδιο με τον Δήμο Βερύκιο

Keywords
Τυχαία Θέματα