Βαθιά βάζει το χέρι στην τσέπη ο Γουαϊνστάιν – Η γυναίκα του τα παίρνει όλα

14:43 12/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Δέκα χρόνια έμειναν παντρεμένοι ο μεγαλοπαραγωγός του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν και η σχεδιάστρια μόδας Τζορτζίνα Τσάμπαν οι οποίοι απέκτησαν μαζί δύο παιδιά.

Μετά το σκάνδαλο σεξουαλικής κακοποίησης η Τσάπμαν εγκατέλειψε τον σύζυγό της και υπέβαλε αίτηση διαζυγίου που απεδείχθη πολύ επώδυνο για τον πρώην ισχυρό άνδρα του Χόλιγουντ καθώς η σχεδιάστρια μόδας του τα παίρνει όλα!

Τα χαρτιά του διαζυγίου θα κατατεθούν τις επόμενες ημέρες ενώ σύμφωνα με αυτά, η Τσάπμαν μπορεί να φύγει από αυτόν τον γάμο με 12 εκατ. δολάρια πλουσιότερη.

Σύμφωνα με το προγαμιαίο συμβόλαιό τους

ο Γουαϊνστάιν θα έπρεπε να δίνει στη σύζυγό του 300.000 δολάρια για κάθε χρόνο έγγαμου βίου μέχρι τα εννιά χρόνια. Από τα δέκα χρόνια και μετά γάμου η Τσάπμαν θα λάμβανε 400.000 δολάρια τον μήνα.

Επίσης σύμφωνα με την προγαμιαία συμφωνία όσον αφορά στην περιουσιακή τους κατάσταση η Τζορτζίνα Τσάπμαν θα λάβει 250.000 ετησίως για τα πρώτα πέντε χρόνια γάμου και 700.000 ετησίως για κάθε επιπλέον έτος γάμου. Ως επίδομα στέγης θα λάβει 25.000 για κάθε μήνα του γάμου τους.

Η Τζορτζίνα Τσάπμαν θα λάβει κι άλλα ποσά αλλά και μέρος υπαρχόντων της περιουσίας του ζεύγους, όπως μία κατοικία στο Γουέστ Βίλατζ αξίας 15 εκατ. δολαρίων αλλά και μια καλοκαιρινή κατοικία στο Χάμπτονς, αξίας 12 εκατ. δολαρίων.

The post Βαθιά βάζει το χέρι στην τσέπη ο Γουαϊνστάιν – Η γυναίκα του τα παίρνει όλα appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα