Θοδωρής Κολυδάς: Πάρτε τον εφιάλτη από τις ζωές 400 οικογενειών

14:03 12/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς είναι στο Mega 23 χρόνια και συνέχισε να παρουσιάζει καθημερινά το δελτίο καιρού και τους τελευταίους 15 μήνες που που εργαζόμενοι δεν πληρώνονται.

Όπως γράφει στη σελίδα του στο facebook, ήταν η αγάπη για τη δουλειά του και η ελπίδα διάσωσης του σταθμού, που του έδιναν κουράγιο. Τώρα καλεί τους «υπεύθυνους» να πάρουν πίσω τον εφιάλτη που έφεραν στις ζωές

400 οικογενειών και να δώσουν σους εργαζόμενους τη δυνατότητα να ονειρευτούν.

Διαβάστε τι έγραψε:

«Αισθάνομαι περήφανος που επί 23 χρόνια συνεργάστηκα με το Μεγάλο Κανάλι, το μέσο που μου έδωσε την δυνατότητα να προβάλλω το έργο της ΕΜΥ στον κάθε Πολίτη και παράλληλα να μπορέσω να εξασφαλίσω καλύτερες συνθήκες διαβίωσης στην Οικογένειά μου. Η αγάπη για την δουλειά μου, αλλά και η ελπίδα διάσωσης του Mega με κράτησαν και μου έδιναν κουράγιο τόσο χρόνο μέχρι σήμερα να σας ενημερώνω έγκυρα για τον καιρό. Πίστευα και εξακολουθώ να πιστεύω οτι όσοι οραματιζόμαστε ένα καλύτερο αύριο για αυτόν τον τόπο θα πρέπει να δίνουμε ακόμη και την ψυχή μας σε αυτό που κάνουμε και αυτήν την ικανότητα του «ονείρου» πρέπει να την μεταλαμπαδεύσουμε και στα παιδιά μας. Διότι όταν έχουμε αρχές, αξίες και «όνειρα» που φτάνουν μακριά, των παιδιών μας θα μπορέσουν να αγγίξουν το άπειρο. Κάποιες βραδιές από την κούραση της δουλειάς, μπορεί ο ύπνος μας να είναι βαρύς, αλλά κοιμόμαστε τουλάχιστον ήσυχοι γιατί ξέρουμε οτι κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε.Δώστε μας λοιπόν κύριοι υπεύθυνοι την δυνατότητα να ονειρευτούμε , να ζήσουμε αυτό το «όνειρο» και πάρτε πίσω τον εφιάλτη που φέρατε στις ζωές 400 οικογενειών«.

Θοδωρής Κολυδάς: Πάρτε τον εφιάλτη από τις ζωές 400 οικογενειών

The post Θοδωρής Κολυδάς: Πάρτε τον εφιάλτη από τις ζωές 400 οικογενειών appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα