Βαρκελώνη- Ανατριχιαστικές μαρτυρίες: Το βαν δεν έκοψε καθόλου ταχύτητα

20:53 17/8/2017 - Πηγή: Aixmi

Ανατριχιαστικές είναι οι μαρτυρίες ανθρώπων που έζησαν από κοντά τον τρόμο στον κεντρικό πεζόδρομο Ράπλας όταν ένα βαν έπεσε με φόρα πάνω σε πεζούς και στη συνέχεια δύο ένοπλοι εισέβαλαν σε εστιατόριο.

Από την επίθεση τουλάχιστον 13 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τυος και 32 τραυματίστηκαν εκ των οποίων οι 10 σοβαρά.Ένα βίντεο δείχνει τουλάχιστον 19 ανθρώπους να κείτονται στον δρόμο τραυματισμένοι αιμορραγώντας.

Ο Tom Gueller, που μένει σε κοντινό δρόμο ανεφερε πως το βαν

δεν έκοψε καθόλου ταχύτητα καθώς «εισέβαλε» στην τουριστική περιοχή. Απλά έπεφτε ακριβώς μέσα σο πλήθος μέσα στη μέση της Ράμπλας.

Ο κ.Gueller έντρομος έσπευσε να φύγει από τοσημείο βλέποντας το θέαμα.
Ακουσα ουρλιαχτά και μια δυαντή πρόσκρουση και αμέσως μετά το πλήθος άρχισε να τρέχει και άνθρωποι να είναι κάτω από τις ρόδες του οχήματος. Εκείνη τη στιγμή ήξερα πως πρόκειται για τρομοκρατικό χτύπημα.
Ο Will Ako, από το Λονδίνο καθόταν σε εσταιτόριο τάπας μαζί με την οικογένειά του όταν επικράτησε το χάος.


Την ίδια στιγμή ο Aamer Anwar, ο οποίος κατέβαινε τον δρόμο εκείνη τη στιγμή ανέφερε πόσο τρόμαξε καθώς οι έντρομοι πεζοί ούρλιαζαν και έτρεχαν να σωθούν. Άκουσα την πρόσκρουση και ξαφνικά ένας δρομος άνθθρωποι άρχισαν να τρέχουν. Είδα μια γυναίκα δεξιά μου να φωνάζει για τα παιδιά της. Αστυνομικοί πάνοπολοι έφθασαν στην περιοχή αμέσως καιάρχισαν να βοηθούν τον κόσμο να απομακρυνθεί με ασφάλεια.Επικράτησε χάρος, όλοι ήταν σε τρελό πανικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα