Βαριές κουβέντες Φώφης-Ραγκούση για ΣΥΡΙΖΑ και Μαρινάκη

18:35 3/7/2018 - Πηγή: Aixmi

Την πόρτα εξόδου από το Κίνημα Αλλαγής έδειξε η Φώφη Γεννηματά στον Γιάννη Ραγκούση, κατηγορώντας τον ότι συμπεριφέρεται ως στέλεχος τού ΣΥΡΙΖΑ.

Ο εκπρόσωπός της, Παύλος Χρηστίδης, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Εδώ και καιρό στο Κίνημα Αλλαγής δεν ασχολούμαστε με τον κ. Ραγκούση, όπως και εκείνος δεν ασχολείται με το Κίνημα Αλλαγής. Έχει κάνει την

επιλογή του και συμπεριφέρεται ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ».

Με βαριές εκφράσεις απάντησε ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Γιώργου Παπανδρέου, απευθυνόμενος προσωπικά στην πρόεδρο τού ΚΙΝΑΛ και εμπλέκοντας τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη και τον πρόεδρο τής ΝΔ.

«Αρνούμαι να κατστήσεις και εμένα υπάλληλο τού Βαγγέλη Μαρινάκη και υπεργολάβο τού Κυριάκου Μητσοτάκη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η δήλωσή του:

«Αγαπητή Φώφη, θα ήθελα σε παρακαλώ να κατανοήσεις ότι δεν συμπΒεριφέρομαι ως στέλεχος τού ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ως μέλος τής Κεντρικής Επιτροπής τού ΚΙΝΑΛ, στο οποίο παραμένω. Απλώς αρνούμαι να κατστήσεις και εμένα υπάλληλο τού Βαγγέλη Μαρινάκη και υπεργολάβο τού Κυριάκου Μητσοτάκη».

…και η απάντηση του Ραγκούση:

Βαριές κουβέντες Φώφης-Ραγκούση για ΣΥΡΙΖΑ και Μαρινάκη

The post Βαριές κουβέντες Φώφης-Ραγκούση για ΣΥΡΙΖΑ και Μαρινάκη appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα