Εγκλωβισμένοι 3 ώρες σε αεροπλάνο 214 τουρίστες υπό 48 βαθμούς Κελσίου!

12:52 3/7/2018 - Πηγή: Aixmi

Την κόλαση κυριολεκτικά έζησαν 214 τουρίστες που ταξίδευαν από τη Ζάκυνθο με προορισμό το αεροδρόμιο Στάνστεντ της Μεγάλης Βρετανίας, όταν αναγκάστηκαν να παραμείνουν περισσότερες από 3 ώρες μέσα στο αεροσκάφος το οποίο παρέμεινε καρφωμένο στο εδαφος λόγω τεχνικής βλάβης.

Οι επιβάτες επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο της Thomas Cook το οποίο σύμφωνα με το πρόγραμμα θα αναχωρούσε στις 2 το μεσημέρι. Ωστόσο, οι αεροσυνοδοί παρακάλεσαν

τους επιβάτες να κάνουν λίγη υπομονή καθώς παρουσιάστηκε μία βλάβη στο αεροσκάφος, η οποία θα έπαιρνε μόνο λίγα λεπτά για να επιδιορθωθεί.

Ωστόσο τα λίγα λεπτά έγιναν 3 ώρες με τους επιβάτες να ζουν έναν ζωντανό εφιάλτη, καθώς υποχρεώθηκαν όχι μόνο να μείνουν μέσα στο αεροσκάφος, αλλά και να περιμένουν χωρίς καθόλου aircondition και σε συνθήκες αφόρητης ζέστης. Μάλιστα σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «The Sun», η οποία επικαλέστηκε αυτόπτες μάρτυρες, η θερμοκρασία στο αεροπλάνο έφτασε μέχρι και τους 48 βαθμούς Κελσίου. Αυτό που ακολούθησε ήταν εμετοί, λιποθυμίες και κρίσεις πανικού από την υπερβολική ζέστη, ενώ μία έγκυος γυναίκα χρειάστηκε τη βοήθεια μίας νοσοκόμας.

Η ταλαιπωρία φαίνεται και από τις εικόνες που έβγαλαν οι επιβάτες όπου πολλοί έβγαλαν τις μπλούζες τους για να δροσιστούν ενώ ήταν ιδρωμένοι, ενώ άλλοι έβγαιναν στις σκάλες μήπως και νιώσουν καλύτερα. Οι επιβάτες μάλιστα ανέφεραν στα βρετανικά μέσα πως και τις 3 ώρες που περίμεναν δεν τους προσφέρθηκε ούτε φαγητό, ούτε καν λίγο νερό. Τελικά έπειτα από τρεις ώρες, τα νέα δεν ήταν καλά καθώς το πρόβλημα δεν είχε λυθεί και η πτήση δεν μπορούσε να ξεκινήσει.

Έτσι ακολούθησε κι άλλη ταλαιπωρία με τους επιβάτες να πρέπει να μεταφερθούν σε ξενοδοχεία, τα οποία μάλιστα όπως ανέφεραν ήταν σε άθλια κατάσταση, ενώ φαγητό τους χορηγήθηκε μετά τις 9 το βράδυ. Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun η Thomas Cook, η οποία τελικά πραγματοποίησε την πτήση το πρωί της Δευτέρας ζήτησε συγγνώμη για την ταλαιπωρία αναγνωρίζοντας ότι θα έπρεπε να είχε επιτρέψει νωρίτερα την αποβίβαση των επιβατών από το αεροσκάφος.

Πηγή: imerazante.gr

The post Εγκλωβισμένοι 3 ώρες σε αεροπλάνο 214 τουρίστες υπό 48 βαθμούς Κελσίου! appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα