Βαριά καταγγελία Πέτσα: Υπήρχε κύκλωμα με εμπλοκή Δικαιοσύνης και ΜΜΕ

23:36 13/11/2019 - Πηγή: Aixmi

Βαρύτατη καταγγελία έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας μετά την κατάθεση του Κων/νου Φρουζή, στην Προανακριτική Επιτροπή της Novartis, ότι η εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη τον είχε πιέσει για να καταθέσει εναντίον των 10 πολιτικών προσώπων από τη ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ. 

Ο κ. Πέτσας έκανε λόγο για ύπαρξη  κυκλώματος, το οποίο κινητοποιούσε τη Δικαιοσύνη προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις. Πρόσθεσε δε ότι κάποιοι δεν ήθελαν να καταθέσει εδώ και 4 χρόνια ο κ. Φρουζής, διότι ήξεραν τι θα έλεγε.

«Φαίνεται από τα

πρώτα στοιχεία που βγαίνουν προς τα έξω, ότι εδώ μιλάμε για ένα κύκλωμα που χρησιμοποιούσε δημοσιεύματα για να προκαλεί το ενδιαφέρον της Δικαιοσύνης για πίεση σε συγκεκριμένα πρόσωπα, ώστε να τα οδηγήσουν σε συγκεκριμένες καταθέσεις», τόνισε. «Μάλλον οι μόνοι που ήξεραν ότι θα μέναμε με τον στόμα ανοιχτό, είναι αυτοί που δεν ήθελαν να καταθέσει εδώ και τέσσερα χρόνια».

The post Βαριά καταγγελία Πέτσα: Υπήρχε κύκλωμα με εμπλοκή Δικαιοσύνης και ΜΜΕ appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα