Αρθρογράφος της Χουριέτ στο πλευρό του Κώστα Σλούκα

14:56 13/11/2019 - Πηγή: Aixmi

Θέση υπέρ του Κώστα Σλούκα, ο οποίος δέχθηκε έντονες επικρίσεις στην Τουρκία επειδή δεν κράτησε το πανό του Κεμάλ Αταττούρκ μαζί με τους άλλους παίκτες της Φενέρμπαχτσε, πήρε ο βασικός αρθρογράφος της εφημερίδας Χουριέτ και πρώην διευθυντής της, Οζκιέκ.

«Ο Σλούκας έχει γίνει Κωνσταντινουπολίτης. Είναι πιο Φενέρμπαχτσε από τους παίκτες της Φενέρμπαχτσε. Είναι άψογος στον τρόπο, στο ύφος και στο ήθος του», είναι μερικά από όσα έγραψε. Και έστειλε το μήνυμα: «Ποιοι είστε εσείς ώστε να ζητάτε λογαριασμό»; 

Αναλυτικά, το σχόλιο του: «Οι

άγριες φυλές των κοινωνικών δικτύων τώρα επιτέθηκαν στον αγαπημένο μου μπασκετμπολίστα της Φενέρμπαχτσε, Κώστα Σλούκα. Επειδή λένε, δεν κράτησε το πανό για την 10η Νοεμβρίου, ημέρα μνήμης του Κεμάλ! Αν είναι δυνατόν! Τι μυαλά είναι αυτά! Ποιοι είστε εσείς ώστε να ζητάτε λογαριασμό; Ο Σλούκας είναι πιο Φενέρμπαχτσε από τους παίκτες της Φενέρμπαχτσε. Είναι άψογος στον τρόπο, στο ύφος και στο ήθος του. Παίζει έξι χρόνια στην ομάδα. Ποιος ξέρει σε πόσα παιχνίδια μας έσωσε στα τελευταία δευτερόλεπτα. Απολαμβάνω να τον βλέπω να παίζει, επειδή βγάζει μία ηρεμία.

Ο Σλούκας έχει γίνει Κωνσταντινουπολίτης. Βρισκόμαστε στο σήμερα. Μακάρι να αποτύχουν τα σχόλιά σας στα social media. Κατάρα σε αυτά τα απαίσια tweet σας».

The post Αρθρογράφος της Χουριέτ στο πλευρό του Κώστα Σλούκα appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα